Seksspeeltjes voor single mannen (deel 3)

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

Seksspeeltjes voor single mannen (deel 2)

Penis sleeves zijn een soort hoezen gemaakt uit zacht rubberachtig materiaal met een interne structuur. Je steekt er je stijve penis in en door het spannen van het materiaal rondom de penis, en het bewegen van de eikel tegen de interne structuren, kan dit een zeer goed gevoel geven.

Belangrijk is hier ook weer: kwaliteit van het materiaal (niet te hard, niet te zacht), grootte van de opening, en vooral het gebruik van een goed glijmiddel dat niet te snel opdroogt tijdens het gebruik.

De bekendste (en persoonlijk vind ik dit ook de beste) penis sleeves zijn deze van het merk "Fleshlight". Er bestaan talloze vormen met verschillende soorten openingen en interne structuur, dus hier is het ook weer een beetje zoeken. Er zijn er ook die 'gemodelleerd' zijn naar de vagina van porno actrices, maar dit vind ik eerder seksistisch. Het gaat er trouwens niet om hoe ze er van buiten uitzien, het gaat er vooral om hoe ze binnenin voelen, en dan vooral het gedeelte waar de eikel over wrijft. En dit is, mede door het bijzonder zachte materiaal van de Fleshlight, een heel fijn gevoel!

Maar je hebt er dus wel absoluut een glijmiddel bij nodig. De glijmiddelen van Durex (die ze tegenwoordig gewoon in de supermarkt verkopen bij de condooms) vind ik persoonlijk erg goed. Online zijn er trouwens ook glijmiddelen te vinden die volledig vrij zijn van parabenen, olie-derivaten of dierlijke ingrediënten. Indien je een condoom gebruikt kun je bovendien ook experimenteren met body milk of douche gel. Als de nood het hoogst is... ;-)

Wordt vervolgd.

Seksspeeltjes voor single mannen (deel 1)

Stel je bent single, man, en je houdt van masturberen, maar je wil ook wel eens iets anders dan de klassieke 'hand'...
Je kunt betalen voor seks, of een casual seks date zoeken, maar voor veel mannen is dat wellicht een brug te ver.
Dan blijven er dus de seksspeeltjes over. Er zijn een heleboel verschillende speeltjes voor mannen beschikbaar die het genot tijdens het masturberen serieus kunnen verhogen.
Ik heb hier al een aantal jaren ervaring mee, en ik wil daarom graag wat tips met jullie delen.

Waar ik het over wil hebben zijn de penisringen, de penis sleeves en de anale speeltjes.

Penisringen zijn flexibele (uit rubber) of harde (uit metaal) ringen die je over de stijve penis schuift tot aan de basis. Ze helpen om de erectie langer te houden en ze zorgen ook voor een intenser gevoel tijdens het orgasme. Het is wel soms 'tricky' om de juiste grootte te vinden. Want elke penis is anders, en als een penisring te slap zit, heeft het geen effect, en als het te strak zit doet het pijn. Daarom worden er vaak penisringen met verschillende afmetingen in één verpakking meegeleverd. Het is dus een beetje zoeken en passen tot je de juiste maat vindt :-) Er zijn ook penisringen met ingebouwde vibrator, maar zorg er dan voor dat je enkel deze koopt die werken op AA-batterijen! Diegene met de kleine platte batterijtjes zijn echt niet krachtig genoeg... Er is een bepaald type vibrerende penisring met een soort half-open ring die je om je penis vastklemt. Als je dit net onder de eikel bevestigt, geeft dit een enorm goed gevoel tijdens het trillen. Ik heb er in ieder geval al fantastische orgasmes mee gehad!

Wordt vervolgd.
(de penis sleeves en de anale speeltjes houdt de redactie voor volgende posts).

Met dank aan onze openhartige gastblogger en aan ons mannenpanel dat dit stukje goedkeurde voor publicatie (de redactie houdt wel het hart vast voor de Google-trefwoorden waarop we binnenkort zullen gevonden worden).

Trouwen met jezelf?

(foto: Carlo Coppejans - Het Nieuwsblad)




Enkele dagen geleden stond dit artikel in de krant, over een jonge vrouw die gaat trouwen met zichzelf. Bijna 30 jaar is Nancy Baens, zo vernemen we, en omdat ze zichzelf beloofd heeft voor haar dertigste te trouwen, en single-zijn voor haar geen obstekel mag vormen om die belofte te houden, voegt ze de daad bij het (ja-)woord. 
Wij vinden dat om meerdere redenen nogal opmerkelijk. Want behalve de vragen die we ons stellen over hoe dat dan allemaal concreet en praktisch in zijn werk gaat (jaja, pragmatiek is belangrijk voor singles), zitten we er ook een beetje met een ongemakkelijk gevoel bij.
Wat betekent trouwen dan eigenlijk voor deze vrouw, dat ze het zo wanhopig wil dat ze het desnoods zonder partner doet? En hoe zielig vindt ze single-zijn, of wil ze net bewijzen dat je geen partner nodig hebt, zelfs niet om je huwelijksdroom waar te maken? En waarin zal haar "getrouwd" leven verschillen van haar huidig dagdagelijkse beslommeringen en vreugden?
Het is wellicht erg makkelijk om lacherig te gaan doen over deze rondborstige dame die een Mickey Mouse-armband en een teddybeer als voorwerpen koos om mee te nemen op haar "huwelijksreis", en dat zou ook wel een beetje seksistisch klinken, of over hoe ze masturberend haar huwelijk zal moeten consumeren, met een vreemde blik haar huwelijkssuite in het hotel op reis zal binnengeleid worden en zichzelf trouw zal beloven tot de dood haar scheidt (hoe scheid je feitelijk van jezelf?). Maar, vermoedelijk onbedoeld, met deze actie werpt ze vragen op over hoe we ons verhouden tot single zijn (en singles: zien we die als "mislukt"?) en getrouwd zijn (zijn getrouwde mensen dan "geslaagd"?).

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties...

Eenzaamheid als levenskunst

Alleen zijn verdringen

Alleen zijn is zo lastig. Alleen zijn is zo ambetant dat ik het gevoel verdring en negeer. Ik ben een meester geworden in het verdoven en verdringen van het gevoel van eenzaamheid. Eenzaam? Ik? Waar haal je het? Ik geef het zelden toe, ook aan mezelf. Enkel in ‘zwakke’ momenten, zoals nu. Het is een zinderend gevoel op de achtergrond. Ik kan het meestal daar houden door het te verdringen door films en series kijken, eten, koffie, Facebook en mijn favoriet: dagdromen. Iedereen heeft zijn ‘verdovingsmiddelen’, niet? Of ben ik alleen?

Sociale consumptie

Zeker sociale media zijn fantastisch in het laten geloven dat je niet alleen bent. Je kan ervaringen met een paar klikken delen. Je kan heel efficiënt en on-demand ’sociaal zijn’. We blijven gekluisterd aan onze toestellen of we blijven verweest achter met dat sluimerend, ambetant gevoel..


The Innovation of Loneliness from Shimi Cohen

Eenzaamheid als levenskunst

We kunnen ook de zoektocht staken. Het alleen zijn omarmen. Eenzaamheid als hoogste levenskunst!? Is dat de weg? Ik weet het ook niet. Tevreden zijn met de situatie. Je geluk niet laten afhangen van andere mensen. De eindeloze zoektocht naar andere mensen staken. Gewoon tevreden zijn met jezelf. Kan dat? Moet dat? Hoe?

Deze vrouw heeft een getuigenis, een inspirerend voorbeeld:

How To Be Alone



Durf jij eenzaamheid toe te laten of verdoof je het ook? Moet je alles uit de kast halen om je toch maar niet zo te voelen? Of gewoon toelaten en volledig accepteren?

Met dank aan onze gastblogger.

Gelukkige singles

“Ik heb het altijd heerlijk gevonden om single te zijn”, zegt professor Bella De Paulo van de universiteit van California. “Maar ik had een hekel aan alle stereotypen en discriminatie en aan al die overdreven tamtam over het huwelijk, bruiloften, stelletjes en romantische liefde.” Zij heeft een grondige studie verricht naar de liefde en het leven van singles. En ze trof totaal geen ellende aan.

Het huwelijk en de romantische liefde worden in de media en in onze samenleving enorm opgehemeld. Singles denken dan ook vaak dat ze alleen staan als ze hun leven best oké vinden. Niet alle singles zijn wanhopig op zoek naar een lief. Velen zijn het gewoon uit overtuiging en zien het als de manier van leven die het best bij hen past. Even zinvol en productief als in een vaste relatie duiken. Volgens De Paulo is de opvatting dat singles zielig, eenzaam en ongeliefd zijn en niets liever willen dan een partner vinden gewoon een mythe. Ze wordt niet ondersteund door wetenschappelijke gegevens. Een van de redenen waarom zo veel singles het zo goed doen, is dat ze vaak een gewaagde en brede kijk op de liefde hebben. Liefde is voor hen veel meer dan alleen maar romantische liefde. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat singles bijvoorbeeld in het algemeen meer klaar staan voor hun broers, zussen, ouders, buren en vrienden.

Voor generaties van vrouwen en mannen die hun leven bijvoorbeeld aan sociale rechtvaardigheid hebben gewijd, is de betekenis van liefde en passie altijd breder geweest dan diamanten ringen en rode rozen. Wie is de liefde van je leven? “Misschien is liefde eerder een ‘wat’ dan een ‘wie’”, zegt De Paulo. “Of misschien is je liefde groot genoeg voor meer dan één persoon. Als je je openstelt voor liefde in haar grootste, breedste betekenis, leid je waarschijnlijk je beste en zinvolste leven”. Dat mag iedereen voor zichzelf uitmaken. Ze roept iedereen op om op een andere manier naar singles te kijken. Net als bij racisme hebben zij immers ook vaak met sociale discriminatie te maken. Dat noemt de onderzoekster: “singlisme”. “Ik ben niet single omdat ik de ware Jacob nog niet gevonden heb of omdat ik problemen heb”, zegt ze. “Integendeel. Het leven als single past gewoon bij mij. En zo zijn er velen.” Ze zegt het met een glimlach én met overtuiging. Een van haar populairste boeken heet dan ook “Hoe singles gestigmatiseerd en genegeerd worden en toch nog lang en gelukkig leven”.

Leo Bormans

The World Book of Love

Gebakken komkommer

Vanwege de komkommertijd graag een komkommertip.

Doe je er dagen over om een hele komkommer op je eentje op te krijgen? Probeer dan eens gebakken komkommer.

Gewoon (een deel van) je komkommer schillen, in stukjes snijden en in de pan bakken (met wat peper, zout en dille erop). En dan maar smullen, want gebakken komkommer is verrassend lekker. Ik vind hem gebakken zelfs smakelijker dan rauw. En het is nog light ook (tenzij je de komkommers natuurlijk in een hele plas olie bakt).

Sterke singles



Met dank aan onze gastblogster. Ook jouw bijdrage voor deze blog is welkom op oponseentje@gmail.com.

Van dezelfde sterrenstof?

Ik ben al een tijdje op zoek naar een zielsverwant en ik geef niet op!

Nu las ik in het tijdschrift Happinez een artikel over dit thema en graag wilde ik enkele stukjes eruit delen op de blog van op ons eentje.

We kunnen onze zielsverwant pas ontmoeten als we eerst zelf onze levensmissie hebben ontdekt, maar ondertussen zijn alle verliefdheden een hunkering naar de wederhelft die we zijn verloren (symposium Plato).

Als je echt je zielsverwant wilt ontmoeten, kijk dan eens of je de eerste maand niet met elkaar naar bed kunt gaan, en of het dan nog net zo stroomt...dat je nachten met elkaar kunt praten, kunt dansen in de fontein, en de tijd samen oneindig lijkt te zijn... Als dat zo is, is er meer aan de hand dan alleen maar lust. Dan is de aantrekkingskracht van de ziel even groot en bruisen als die van het lijf.

Het belangrijkste is dat je elkaars idealen en levensmissie herkent. Als je hetzelfde grote doel hebt in je leven, dezelfde idealen, waarden en normen deelt over het leven en weet waar je naartoe wilt en je herkent dat in de ander, dan weet je dat het je zielsverwant is.

Met dank aan onze gastblogster. Voel je het kriebelen om ook eens iets te schrijven voor deze blog, mail dan je stukje naar oponseentje@gmail.com.