tag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post5587216241707766221..comments2024-02-08T16:13:51.322+01:00Comments on Op ons eentje: single keuken:-)http://www.blogger.com/profile/09947270785829824848noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-46496618703749217112011-04-12T21:03:53.145+02:002011-04-12T21:03:53.145+02:00Slim van telenut en gezellig ook. Een schift of co...Slim van telenut en gezellig ook. Een schift of computerbestand bijhouden met snel-klaar-recepten helpt ook. Soms vergeet je ze en een blik erop werpen zorgt meteen voor een week vol inspiratie :-)TweeMeisjeshttps://www.blogger.com/profile/10240597255031006179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-48266900135929705942011-04-12T17:49:02.614+02:002011-04-12T17:49:02.614+02:00Gewoon bij een ander gaan eten :-)
De dinsdagavon...Gewoon bij een ander gaan eten :-)<br /><br />De dinsdagavond gaan we steeds met 4 gaan squashen, en elke week is het iemand anders die moet koken.. Variatie genoeg zo :-)<br />En 3 op de 4 weken moet je niks doen :ptelenuthttps://www.blogger.com/profile/07395089966872054845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-1854142743026651742011-04-11T20:30:15.595+02:002011-04-11T20:30:15.595+02:00Vandaag gegeten bij een vriendin: zalmblokjes met ...Vandaag gegeten bij een vriendin: zalmblokjes met wat look en broocoli in de wok, pasta koken en wat geraspte kaas erbij. Hoewel ik altijd denk dat pasta op zijn minst een sausje of wat pesto nodig heeft heb ik het hierbij helemaal niet gemist.lienhttps://www.blogger.com/profile/02634163349181512948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-27459501615940725242011-04-11T11:32:42.144+02:002011-04-11T11:32:42.144+02:00toppunt van snel eten + lui-igheid:
van die rijst...toppunt van snel eten + lui-igheid: <br />van die rijstpakjes van uncle benz (mexicaanse rijst of mediterraanse of ... ) die op 2 minuten klaar zijn in de microgolf. En daar gewoon 2 spiegeleitjes bovenop. Heel simpel. Heel snel. En toch heel lekker ;-)smileyhttp://smiley.cafeswa.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-6700677249191210192011-04-10T20:26:26.213+02:002011-04-10T20:26:26.213+02:00Wat een superidee van die quiche. Ik ben zot van q...Wat een superidee van die quiche. Ik ben zot van quiche maar 3 of 4 dagen hetzelfde eten daar kijk ik tegenop. Daarom was ik tot nu toe nog niet aan quiche begonnen maar nu ik dit lees, staat het zeker volgende week op het menu!lienhttps://www.blogger.com/profile/02634163349181512948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-89478787747922917792011-04-10T20:09:39.386+02:002011-04-10T20:09:39.386+02:00pasta, groentjes, pesto, parmiziano, altijd goe vo...pasta, groentjes, pesto, parmiziano, altijd goe voor mij<br /> :-). In de winter een grote pot soep maken, da's dan enkel maar opwarmen de dag erna.<br />En met patajes, een grote hoeveelheid koken, de helft ervan opeten en de andere helft de volgende dag bakken in de pan, njammie!Vlinderkehttps://www.blogger.com/profile/04346530452308081507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-56791230821904531012011-04-10T10:16:10.522+02:002011-04-10T10:16:10.522+02:00Deze receptjes moeten zeker ook wel lukken op kort...Deze receptjes moeten zeker ook wel lukken op korte tijd:<br /><br />http://foodfirstthenmorals.wordpress.com/2011/03/26/warmoes/<br /><br />http://foodfirstthenmorals.wordpress.com/2011/03/17/twee-maaltijden-twee-recepten/<br /><br />En er staan er nog wel wat op. Smakelijk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2770762605137847091.post-44871317751697579422011-04-09T23:40:48.827+02:002011-04-09T23:40:48.827+02:00Me love quiche!? Handig is dat ik daar meerdere d...Me love quiche!? Handig is dat ik daar meerdere dagen van eet. Bij het maken deel ik de quiche (denkbeeldig) in 4 en 'decoreer' ieder stuk anders zodat ik geen 2 dagen achter elkaar dezelfde groenten of vlees eet.<br /><br />Ook snel klaar: pasta met champignonsaus - pasta koken, champignons licht bakken, kruiden en wat sojaroom toevoegen. Pasta afgieten, bij de saus voegen en wat peterselie of basilicum toevoegen. Als je nog wat geduld hebt kan je er nog wat kaas over strooien en even in de oven zetten.<br /><br />En dan heb ik het nog niet gehad over koude pasta-sla -> kan je enkele dagen in de koelkast houden en dan hoef je er enkel een stukje vlees of kip bij te bakken (of gewoon wat tonijn onder 'bonjouren'). Is uiteraard typisch iets voor de zomer..lieĀ°https://www.blogger.com/profile/11340320217319418732noreply@blogger.com