Steeds meer singles

dinsdag 1 mei 2012 Lies 1 Opmerkingen

De ideale man, een van onze trouwe lezers, zag deze lange, maar interessante televisiereportage over singles en mailde ons deze link zodat je ze ook op internet kan bekijken.

Even een korte voorstelling van deze uitzending.

Waarom hebben steeds meer mensen moeite met het vinden van een relatie? Er komen steeds meer singles bij. De relatie is niet meer perse de norm. De rol van de vrouw is veranderd, de maatschappij is veranderd.

VARA-presentator Frank Evenblij interviewt diverse singles over het single zijn en deze maatschappelijke ontwikkeling en gaat naar een groot single feest in Hoofddorp. Frank Evenblij spreekt met onder anderen singles: Herman Brusselmans, Do, Goedele Liekens, trendwatcher Thomas Spronk. Met columns van Hanna Bervoets en Midas Dekkers.

Wat zijn de lievelingsgroenten van singles, hebben singles meer seks, single vrouwen met een kinderwens, internetdaten, singlefeesten die veel weg hebben van een veekeuring, ...: het komt allemaal aan bod.

1 opmerking:

  1. Hihi, Brusselmans zijn geprobeer bij die jonge Hollandse lukt niet! :-) 'ons' Goedele is op haar best. Enkel het bijna laatste stuk met die 'relatiecoaches' vind ik bijna zielig, alsof er bij die mensen iets mankeert. Goed dat de presentator opmerkt of we van 'koppels' ook geen markt kunnen maken?

    BeantwoordenVerwijderen