Uitnodiging: single-Kerstavond in Gent

zondag 1 december 2013 Gastblogger 3 Opmerkingen

Langzaam maar zeker komen ze terug dichterbij, de feestdagen!
Oudejaar wordt vast leuk met een pak vrienden, maar wat met Kerstavond?

Voor die avond is het al heel wat moeilijker om mensen te vinden om iets mee te doen. De meeste vrienden vieren het immers in familieverband. En op reis gaan is ook geen alternatief, niet iedereen heeft kerstvakantie :-)

Maar mogelijks ben ik niet de enige en zitten er hier nog wel singles uit het Gentse met hetzelfde "probleem"? Waarom zouden we dan niet gewoon iets eenvoudigs gaan eten en er op die manier ook een leuke avond van maken!

Zie je dat wel zitten of heb je een beter idee, stuur dan een bericht naar KerstavondInGent@yahoo.com

Update: deze activiteit is volzet. Wil je zelf nog iets doen op kerstavond, post dan gerust een mailadres hieronder waarop de andere late vogels jou nog kunnen bereiken.

3 opmerkingen:

 1. Deze uitnodiging komt als geroepen! Elk jaar opnieuw zijn die feestdagen een gesel voor elke single ter wereld. Ik overwoog al kerstavond alleen door te brengen in mijn zetel onder een dekentje, maar nu hoeft dit niet! Bedankt gastblogger! Count me in!
  Vleerke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze uitnodiging komt als geroepen! Elk jaar opnieuw zijn die feestdagen een gesel voor elke single ter wereld. Ik overwoog al kerstavond alleen door te brengen in mijn zetel onder een dekentje, maar nu hoeft dit niet! Bedankt gastblogger! Count me in!
  Vleerke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. iets dichter bij huis zou leuk zijn, iemand weet van 'n initiatief in regio Diest-Leuven? Of moet ik zelf m'n living openstellen.. spannend!!

  BeantwoordenVerwijderen