Blogrecord

vrijdag 7 maart 2014 Lies 5 Opmerkingen

December is traditioneel een topmaand voor deze blog. We vermoeden dat het te maken heeft met de vele singles die in die periode zoeken naar een activiteit voor oudejaar. Al kunnen de donkere wintermaanden er ook iets mee te maken hebben. In die periode zit men al wat vaker voor de computer dan in de zomer.

Dit jaar braken we ons maandrecord met 11.280 pageviews. Pageviews zeggen niet alles, want wie onze stukjes ontvangt via mail komt niet altijd op de blog en wordt dus niet meegerekend.


Wel vreemd dat onze statistieken beginnen in 2007 terwijl deze blog pas in juli 2009 uit de startblokken schoot.

Heb je tips om ons lezersaantal nog verder op te drijven? Laat het ons weten.

5 opmerkingen:

 1. Ik wil de feestvreugde niet bederven, maar ik merk ook op mijn eigen blog ineens veel meer activiteit, en die gaat gepaard met behoorlijk meer spamberichten die men tracht te plaatsen. Ik vrees dus dat het vooral spambots zijn die verantwoordelijk zijn voor de felle verhoging in de statistieken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neenee. Volgens mij is Op ons eentje gewoon goed bezig... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Sven: die piek in december lijkt mij niet abnormaal. Die was er de vorige jaren ook, al ligt het aantal pageviews nu wel hoger dan de vorige jaren.
  Maar de opkomst op de activiteiten geeft mij toch de indruk dat dit niet alleen te danken is aan de spambots, maar aan lezers van vlees en bloed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Qua ideetjes, ik was over't laatst naar de uit in gent website aan het kijken, en dacht toen dat het misschien een idee was om daar ook de activiteiten van deze blog te posten (of sommige)... Dan kan er gelinkt worden naar de blog... http://www.uitingent.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals Lies en els zeggen, denk ik ook dat het vooral ligt aan het feit dat we goed bezig zijn ;-) De activiteiten hebben mooie opkomsten van fijne mensen, we rock!

  Goed idee eef, ik dacht door je opmerking ook aan de maillist 'gratisingent.be'. Merci voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen