Wie helpt Annabell met haar verbouwing?

donderdag 10 november 2011 Gastblogger 0 Opmerkingen

Annabell is jong en single, maar heeft grootse plannen. De eerste stap was een huis kopen in Gent. Een grote kost voor één persoon, maar Annabell heeft een vast inkomen en met de nodige steun van de bank bleek dit haalbaar. Haar zoektocht duurde een tijdje, maar eindelijk kwam het nieuws dat ze iets gevonden had: een betaalbaar herenhuis aan Dampoort, met een grote tuin. Een huis waar ze met wat geluk de rest van haar leven kan wonen. Met voldoende plaats voor zichzelf, maar ook voor een man en voor kinderen. Kortom, een huis met toekomst.

Slechts één nadeel aan de betaalbaarheid: de staat van het huis. Een buitenmuur vol vocht, een donkere beschimmelde badkamer, een lekkend dak, een onbruikbare keuken, ... Een huis met potentieel, maar dan verborgen onder enkele dikke lagen stof. Stap voor stap zal Annabell de ruimtes leefbaar maken, tot het binnen x aantal jaren stilaan de vorm van een droomhuis zal krijgen. Langzaam en kostelijk, maar de enige optie voor een alleenstaand persoon.

Jullie, lieve lezers, kunnen Annabell vooruit helpen met de verbouwing van haar huis. Meer zelfs, je moet er niet eens de zetel voor uit komen! (sorry voor wie al enthousiast zijn bouwmaterialen uithaalde) Via deze link kunnen jullie haar een nieuwe keuken bezorgen.
Het stemmen lukt best via e-mailadres (of meerdere adressen), en door één klik bevestigen via het mailtje dat je opgestuurd krijgt.

Op die manier staat Annabell een stapje dichter bij haar droomhuis. En misschien ook wel een stapje dichter bij haar droomman, wanneer die haar bekende hesperolletjes met kaassaus proeft!

Alvast een hele dikke merci! (ook aan Op ons eentje, die mij de kans geeft een vriendin te helpen)

Annelies

0 reacties: