Gezocht: sympathiek huisgenootje (Antwerpen)

zondag 3 juni 2012 Gastblogger 1 Opmerkingen
Ik ben een 27-jarige single vrouw, eigenares van een mooi en licht appartement en baasje van een lieve mopshond. Er staat een kamer leeg van 4,5 op 2,8 meter (12,5 m²), waarin ik graag een sympathiek huisgenootje zou huisvesten.

Het appartement bevindt zich op de 5de verdieping in een blok op de Wouter Haecklaan in Antwerpen-Deurne, recht tegenover het prachtige Rivierenhof. Dat is dan ook het uitzicht vanaf de woonkamer annex gevelbreed balkon. De slaapkamers kijken uit op de achterliggende siertuin. De moderne inrichting en overvloedige lichtinval maken het appartement uiterst aangenaam. Winkels (inclusief een biowinkel voor de liefhebbers) en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Op 15 minuten sta je aan het Centraal station met de fiets, op 10 minuten in Berchem station.

De huurprijs bedraagt 375 euro exclusief maandelijkse kosten (internet, water, verwarming, elektriciteit, maar niet tv of een vaste telefoonlijn). Alle aanwezige meubels en toestellen (oventje, microgolf, koelkast met diepvries, afwasmachine (waarvan ik niet weet hoe die werkt :), maar geen wasmachine of droogkast) zijn gedeeld. Je hoeft enkel je eigen kamer in te richten. Ik kan hem ook al bemeubelen, als dat beter uitkomt. Optioneel garage te huur.

Ben jij of ken jij een (relatief) jonge, sociale, rustige, liefst zuinig ingestelde, misschien zelfs ecologisch/biologisch geïnspireerde niet-roker met een hart voor dieren? Kom dan eens een kijkje nemen of stuur dit bericht door. Bel me op 0485 83 59 03 of mail me via sarah.grimonprez@gmail.com

1 opmerking:

  1. Mocht je langs deze weg je droomhuisgenoot niet vinden, dan kan je je zoekertje ook plaatsen op samenhuizen.be. Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen