Boekendate (the end)

dinsdag 2 juli 2013 Gastblogger 4 Opmerkingen

Na een tijdje maakte iedereen dan een einde aan zijn dates-ronde al waren de monden nog lang niet uitgepraat, begeesterd als iedereen was door deze ervaring van de eerste editie van de boekendate. Jaja, er komt een tweede, zie hiervoor ook een van de laatste berichten.

Enkele daters die ook nog geen zin hadden om direct naar huis te gaan, waaronder deze verslagschrijver, hadden zich samengeschaard en bleven plakken om uitbundig ervaringen uit te wisselen over de avond bij een goed glas.

Er was een spontaan en gezellig gesprek waarbij ook het leven van de Gentse single of de single tout court bijna onvermijdelijk (?) ter sprake kwam. Moeilijk om uit het hoofd te zetten zijn de breipartijtjes waar nogal eens schunnige praat verteld wordt. Wat daar precies verteld wordt daarvan zal ik nooit het fijne weten want de mannen zijn op deze partijtjes uiteraard niet toegelaten, zucht…

Ook genoteerd is de belofte en aankondiging van een voorleesavondje door een (over)moedige lezer.

’t Is zeker : de aankondiging van het vervolg op deze avond doet me bijna de dagen aftellen tot dan.
Uiteraard is het leuk als de mensen die ik mocht leren kennen er weer bij zouden zijn, naast nieuwelingen aan wie ik alleen maar kan aanraden om mee te doen.
Soit, mijn boeken zijn al gekozen, laat de date maar komen!

Met dank aan onze gastblogger

4 opmerkingen:

 1. ik lees al een tijdje de blog 'op ons eentje'...indien je nog voorlezers zoekt voor een volgende 'boekendate' ... ik stel me graag kandidaat: marijkebamboe@yahoo.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Marijke: als er een concrete uitnodiging komt voor een boekenbijeenkomst waarop voorgelezen wordt, dan lees je dat zeker op deze blog. Tenzij de organisator er liever een privé-gebeurtenis in beperkte kring van maakt natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Lies,

  Dank je voor je antwoord.
  Kan ik nog ingaan op jullie uitnodiging voor de boekenbijeenkomst op vrijdag 12-7 in het Brazza Café of is dit voor de mensen die op de eerste bijeenkomst waren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De boekdate van 12/7 staat open voor iedereen. Locatie, uur en organisatrice zijn dezelfde als bij de eerste boekdate. Die info vind je in dit stukje: http://oponseentje.blogspot.be/2013/05/boekdate-in-brazza-cafe_28.html

  BeantwoordenVerwijderen