Onze blog in de zone 09

vrijdag 7 februari 2014 Lies 7 Opmerkingen

Toen ik daarnet de Zone 09 las op het toilet viel ik haast van de pot van verbazing: er staat een artikeltje in over deze blog. Na de Flair en de Goed gevoel heeft nu ook de Zone 09 ons ontdekt.

Ik ben zo vrij het artikel uit de Zone 09 even over te nemen voor het geval de bak met gratis Zone09's al leeg zou zijn in je buurt. En natuurlijk ook voor alle lezers die niet in de Zone 09 wonen.

Een happy single, maar toch rustig op zoek naar een relatie? Datingsites genoeg die om je aandacht schreeuwen. Je kan zoeken naar mooie, slimme en domme singles die met je matchen. Maar wij stuitten vorige week op een der leukste sites om als single te blijven hangen, die van www.oponseentje.blogspot.be. Daar vertelt een hele schare aan Gentse singles over hun ervaring als ... single, want gedeeld leed is vooral eens goed lachen. Maar er is meer: regelmatig worden er op de blog spelletjesnamiddagen of badmintonavonden georganiseerd. Iedereen is welkom, misschien tot dan?

Wij heten de journalist van Zone 09 alvast hartelijk welkom, net als alle Zone09-lezers die dankzij dit artikel de weg zullen vinden naar onze blog. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En hoe minder op ons eentje.

7 opmerkingen:

 1. Super! Laat die bezoekers maar afkomen! :-) Binnenkort moeten we een heel café bezetten bij een spelletjesavond als die inschrijvingen blijven komen. Percentje vragen! ;-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER !!!
  Heb hier en daar al wat toffe dingen gelezen op deze blog .
  Het verdient zeker een pluim beter zelfs een volledig kieken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'een der leukste sites om als single te blijven hangen' Da's een ding om poep tegen te zeggen, of zeggen ze dat daar in zone 09, Chapeau (en dank voor het logje)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klopt helemaal want het is dan ook de enige "single" site die al tijden in mijn favorietenbalk staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat, jammer dat het in Gent is, misschien moet ik zo iets wel starten in Limburg. :-)

  BeantwoordenVerwijderen