Kopenhagen by bike

zaterdag 10 mei 2014 Gastblogger 4 Opmerkingen

Maandag trok ik de deur van mijn appartementje in Gent achter mij dicht en vertrok ik met mijn fiets volgeladen richting Kopenhagen. Vorig jaar ging ik voor het eerst alleen op reis, dat viel bijzonder goed mee. Volledig opgeladen om het leven weer wat beter de baas te kunnen, kwam ik terug van 3 weken Spanje.

Tijd voor een nieuw plan, dacht ik, en dit jaar mag het gerust wat avontuurlijker. Een fietsweekendje met vriendinnen inspireerde me om een fietsreis te maken. Niet veel later had ik er een punt van gemaakt: Kopenhagen zou het worden. Via de Noordzeeroute ga ik van dorp naar dorp. Overnachten doe ik bij vrienden op de fiets (iets wat ik leerde kennen via deze blog) en slaapzalen in hostels, om de o zo gehate singletoeslag te vermijden.

Ik probeer tijdens mijn reis een blog bij te houden. Iedereen kan volgen via http://gentkopenhagen.blogspot.com/ . En voor de singles die nu denken: hé dat wil ik ook doen, heb ik maar 1 tip: gewoon doen! Een drempel om alleen te vertrekken is er zeker, maar eens vertrokken en je uit je comfortzone getrokken bent, is de voldoening zo groot!

4 opmerkingen:

 1. Ha, geweldig! Als fiets- én reisliefhebber word ik een fan van het eerste uur van de blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een prachtige reis toe, vol mooie ervaringen. Leef, beleef en geniet met volle teugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als single fiets- en reisliefhebster ben ik ook een hevige fan van je blog. Ik reis graag virtueel met je mee van dag tot dag.
  Bedankt om je reiservaringen met ons te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke blog en een geweldig idee! ik supporter voor je: geniet!geniet!geniet!

  BeantwoordenVerwijderen