Uitnodiging: Lokerse Feesten 2014 (vr 1 tem zo 10/8)

donderdag 31 juli 2014 Esben 2 Opmerkingen

Update (do 7/8): Uur aangepast voor alle nog komende dagen - zie tekst hieronder.

De zomer zit vol muziek in dit kleine land.  Net de ene feesten afgerond en amper uitgeslapen, of de volgende zijn alweer daar.  Super!  Aangezien er elk jaar nogal wat volk rondloopt op de Lokerse Feesten en de Fonnefeesten, is de kans groot dat er ook enkele fijne lezers van deze blog tussenzitten.  Bij deze... een uitnodiging!

Voor alle duidelijkheid: de Lokerse Feesten zijn betalend (www.lokersefeesten.be), maar de Fonnefeesten zijn geheel gratis jawel (www.fonnefeesten.be).  En dit enkele stappen van elkaar verwijderd, wat een luxe.

Wij gaan naar beiden, en quasi elke dag.  Indien het in de komende dagen zwaar onweert is de kans groot dat er die avond een kat gestuurd wordt (dit zetten we dan in een update bovenaan).  Wij beginnen de avond meestal op het betalend plein en wandelen gedurende de avond één of meerdere keren over en weer voor een snack of bvb naar de Fonnefeesten, maar iedereen gaat waar zij/hij wilt.  Je kan dus ook kiezen om buiten het plein te blijven en mee te gaan van zodra de Fonnefeesten onze volgende target is.

Concreet: afspraak op betalend plein vd Lokerse Feesten vanaf pakweg 20u30 (alle nog resterende dagen).  Zodra je dit plein betreedt, blijf je langs de rechterkant vh middenblok (met dranktenten en geluidstoren).  Langs die kant, meestal tussen de geluidstoren en de kleine 'tickets' kiosk, staan wij.  Hou deze post in 't oog voor je vertrekt.

Via de comments onder deze post kan je eventueel aangeven welke dagen je er ook bent (je koopt voor de Lokerse uiteraard zelf je ticket).  Duuuuuuussss... be there ya'all, want wat is er fijner dan goeie muziek en een toffe sfeer.

Tot dan!

2 opmerkingen:

  1. Tip: indien je de update niet ziet, druk dan eens op de toets CTRL en tegelijk op F5 op je toetsenbord, zodat de pagina verplicht wordt zich te refreshen. Rechtsklikken op een leeg stuk vd pagina en in de popup kiezen voor 'Reload' of iets dergelijks, werkt ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Update via comment, de edit functie weigerde dienst... wo 6/8: we zijn er vanaf pakweg 19u30!

    BeantwoordenVerwijderen