Co-ouderschap en de bijhorende woordenschat (deel 1)

dinsdag 9 september 2014 Gastblogger 1 Opmerkingen

Ik zou het soms bijna vergeten dat de helft van mijn tijd er heel anders uitziet, dat ik fulltime mama ben en ik ondertussen als een volleerde gescheiden vrouw goochel met begrippen als co-ouderschap, kindjeswissels, onderhoudsgeld, heen- en weer koffertje,....

Ik vind het nog altijd heel erg dat ze deel zijn beginnen uitmaken van mijn actieve woordenschat en dat X en Y de komende jaren elke week opnieuw van huisje wisselen. Ik heb dit niet gewild en het is niet te verkiezen. X en Y hebben 2 huisjes en 2 gezinnen waarin ze zullen groeien en bloeien. 2 gezinnen ook waarin ze ongelofelijk geliefd worden, ondersteund worden waar nodig en omringd worden met veel warmte, knuffels, kusjes en goede raad. Ik weet dat ze gelukkig zijn, ik voel dat ze gelukkig zijn, ik merk dat ze gelukkig zijn! En dus ben ik het ook, een gelukkige en trotse mama! Maar ik blijf het heel erg vinden, heel erg!

Wordt vervolgd

Met dank aan onze gastblogster.

1 opmerking:

  1. Toevallig had ik het er vanavond met mijn twee jongste zoontjes (10,13) aan tafel over: Scheiden en wat dat betekent en dat het ook anders kan en hoe dat is voor hen. De aanleiding was het woord 'huwelijkscrisis'.
    Fijn dat je de zekerheid hebt dat je kinderen in beide thuizen geliefd en gesteund zijn. Da's goud waard. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen