Van droomdate naar mokerslag (deel 4)

donderdag 23 oktober 2014 Gastblogger 5 Opmerkingen

2 dagen later al hadden we onze 1ste date, bij me thuis (want het was kindjesweek).

Mooi op tijd stuurde hij me eerst even een berichtje om te checken of de kindjes al sliepen en een paar minuten later klopte hij aan. Dat vond ik best schattig want hij belde natuurlijk bewust niet aan om de kindjes niet wakker te maken (punt 1 was gescoord).

Opnieuw die immense stress die door mijn lijf gierde als ik richting voordeur liep. O, waarom was dat toch altijd zo'n opgave en wat was het leven vroeger toch makkelijker, saaier en minder spannend, maar makkelijker. Ik deed de deur open en hij stond daar helemaal zoals ik het me had voorgesteld: stoer, knap, hip, beetje rockabilly kuifje, toffe kleertjes en zoals afgesproken mét bubbels en een goed humeur. Dit kon niet fout lopen. Alleen werd ik wel weer overmand door die vreselijke onwennigheid en dit keer was het echt erg alsof ik het dit keer echt niet mocht verknoeien, want dit zou wel eens een goeie catch en match kunnen zijn.

En dus om één of andere gekke, onverklaarbare, reden begonnen we meteen te kussen. We stonden daarbij in het midden van mijn living, de fles bubbels, naast ons, en we bleven maar doorgaan. Toch niet te snappen hé: alsof kussen met een volstrekt vreemde dan zoveel minder onwennig is dan een praatje slaan? Tssss. Maar goed, we waren dus intens aan het kussen en dat voelde al zeer passioneel.

Daarna volgde een hemelse vrijpartij. Echt, de beste ooit. Ongelofelijk begeerd heb ik me toen gevoeld, zonder al teveel in details te vervallen, maar het was onbeschrijfelijk goed en lekker en zinnenprikkelend en onvergetelijk. Ik voelde me voor het eerst sinds lang gegeerd en bemind door een man of dat gevoel bezorgde deze ervaring me althans. Na de intense seks volgde een intense babbel, waarbij ik de hele tijd op zijn schoot lag, over vanalles en nog wat: kindjes, Kapitein Winokio, muziek, cafétjes in onze buurt, op reis gaan, ex'en,... Pfieuw, dit was gewoon een topavond en ik vond het zeer moeilijk om afscheid te nemen. Hij leek daar minder problemen mee te hebben want ik vond dat hij eigenlijk best wel vroeg vertrok.

(wordt vervolgd)

5 opmerkingen:

 1. Hier is een player aan het werk! Mijn mening? 'Cut the crap, darling!'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom vermoed ik nu dat je vanuit de zevende hemel wel eens heel diep zou kunnen vallen... Of ben ik weer te negatief? :-) Benieuwd naar het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is'm: http://oponseentje.blogspot.be/2011/12/foute-mannen-de-player.html

  Troost je, welke vrouw is nog nooit in de val van zo'n player gelopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ nachtbraker: wie weet komt het wel goed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen