Uitnodiging: ontmoetingsavond donderdag 22/1 in de Vooruit Gent

zondag 28 december 2014 Esben 14 Opmerkingen

Hallo gezellige vrijen,

Vooreerst onze wensen voor een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar! Feesten van tederheid, kleine wonderen, nieuw begin en verlangend uitkijken naar wat komen zal… Een goe lief misschien??! :-)

Om het nieuwe jaar knallend in te zetten plannen we een ontmoetingsavond in de Vooruit op donderdag 22 januari vanaf 19 uur.

Nodig al je vrijgezelle vrienden en kennissen uit en vraag hen om op hun beurt hun vrijgezelle vrienden uit te nodigen, enzovoort. Breng ook je andere vrienden op de hoogte, want zij kennen zeker en vast nog vrijgezellen die zin hebben in een relatie. Zoek ook op verschillende sociale media naar boeiende profielen. Nodig hen uit om elkaar die avond beter te leren kennen en vraag hen om ook andere singles mee te brengen. Wie er komt hangt dus van onszelf af. Spread the word!

Wij brengen stickers mee zodat je ter plaatse een naamkaartje kan maken. Zo zie je meteen wie bij deze activiteit hoort en kan je gemakkelijk een gesprek beginnen.

Een must to visit, voor elk wat wils! We kiezen voor het artistieke decor van het café van de Vooruit in Gent. Misschien ken je dit café en voel je je daar al een beetje thuis, of misschien is dit een ideale gelegenheid om het te ontdekken. Er is veel ruimte, een open sfeer en een gevarieerde drank- en eetkaart.

Iedereen welkom! Heb je geen single vrienden die willen meekomen en kom je niet graag alleen, dan kan je even gezellige maar minder vrije vrienden meebrengen. Alleen krijgen zij geen naamkaartjes.

Voor insiders! Het is geen “officiële activiteit” die bv. op de site van de Vooruit wordt gepromoot. De andere cafégasten weten dus niet wat de naamkaartjes betekenen.

Interessante ontmoetingen! Zonder de druk van een exclusieve date kan je op deze avond met meerdere singles vlot kennismaken.

Vooraf inschrijven is niet nodig! Gewoon afkomen en een fijne avond beleven!

Wij kijken er naar uit. Tot dan!

Johanna en Esben.

14 opmerkingen:

 1. Ooh, ik kan niet! :-( Heel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me meer een op ons eentje-datingbureau, enkel de alleenstaanden krijgen een naamkaartje, precies gemerkt vee. Nee, nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo 'Anoniem',
  het is inderdaad een dating-activiteit. Het is me niet duidelijk of je daar algemeen negatief tegenover staat of dat je net wilt deelnemen ook al zoek je geen partner?
  In het eerste geval denk ik dat het normaal is dat niet iedereen zich door alle activiteiten aangesproken voelt.
  In het tweede geval vraag ik me af of het een oplossing is dat iedereen een naamkaartje opplakt maar bv de mensen die een partner zoeken gebruiken een andere kleur dan de mensen die enkel komen voor de gezelligheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @anoniem: ieder zijn mening. Heb je dan 'niet alleenstaanden' in het doelpubliek van deze blog..? Ofwel interpreteer ik de naam 'op ons eentje' verkeerd.

  Mijn mening: alleenstaanden die niet graag op restaurant gaan, die komen niet naar een etentje. Zo zullen singles die geen lief willen of niet graag daten, niet naar deze activiteit komen. Kijk eens aan, voor ieder wat wils, wat een schone wereld waarin we leven. Ik vind dit een super initiatief! Iemand leren kennen begint altijd met een eerste babbel. Nu weet je meteen of iemand single is dus super van die naamkaartjes. Tot in De Vooruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. efkes praktisch, aan wie moet je die naamkaartjes dan vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mogen alleenstaande holebi's ook deelnemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Anoniem2: ivm aan wie de naamkaartjes vragen: wij zullen daar op tijd zijn en brengen stickers oid mee met wat schrijfgerief. We zorgen er die avond voor dat je ons zonder teveel moeite zal vinden in het café (details volgen). Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Anoniem3: we mikken met deze activiteit op vrijgezellen/singles die openstaan voor een relatie en graag in een tof café nieuwe mensen leren kennen. Iedereen die zich hierdoor aangesproken voelt is heel welkom. Met dit gegeven een fijne en ongedwongen avond organiseren is ons doel, met hopelijk toffe babbels tot gevolg. Al de rest is aan diegenen die afkomen :-) Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk idee! alleen jammer dat ik er niet bij ga kunnen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. superieur initiatief, ik kom zeker af!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ter info: morgen zetten we een reminder met meer info op de blog. Tot in de Vooruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammergenoeg heb ik een examen de dag erop, maar ik zal zeker de volgende aankondigingen in de gaten houden

  mmai

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt leuk! Nog 25-30 jarigen die plannen te komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Anoniem ivm nog 25-30 jarigen: uit ervaring met andere activiteiten weten we dat bijlange niet iedereen op voorhand een reactie plaatst, laat je dus niet beïnvloeden door het eventueel uitblijven van een respons hier op je vraag :-) Ook wij hebben geen idee wie er allemaal komt, dus kom maar af voor een fijne avond! Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen