Steeds weer verliefd op een onbereikbare man

donderdag 29 januari 2015 Gastblogger 10 Opmerkingen

Ik word altijd verliefd op iemand die onbereikbaar is. De laatste was een kerel waar ik 1 avond mee heb gespendeerd en een voormiddag. Dan keerde hij terug naar Scandinavië. Toen hij hier was, wist ik niet wat ik had. Maar dan was hij weg en wilde ik hem. We zijn nu 5 maanden later en ik ben er nog steeds niet over.

Iemand die je overstelpt met lieve berichtjes, dat het aanvoelde alsof we elkaar al jaren kende, dat het voor hem nog veel langer mocht duren en ik stond daar en dacht: ik voel niet hetzelfde en dan kreeg ik nog een schuldgevoel bij. Die voormiddag dacht ik: 'Ik wil nu alleen zijn'. Hoe kan ik dan nu plots zo anders denken? Ik heb alles zo opgeklopt en mooier gemaakt in m'n hoofd dan het ooit had kunnen zijn en dat doe ik altijd opnieuw.

Ik was erover, tot ik wist dat hij heel even terug was and then it all came back. Het is kak, als je weet dat iemand verder gaat en niet meer aan je denkt op de manier dat jij aan hem denkt.

Sinds vandaag weet ik dat hij een vriendin heeft, het is een mooi meisje. Ik kan echt niet blij zijn want hij is eerst.

Ik wil dat mijn vriend mooier is dan hem en leuker (ik wou dat ik hem niet zo mooi vond), want anders is het niet goed genoeg.

Ik ben zo verwaand, ik wou dat ik niets voelde. Ik wil altijd degene die ik niet kan krijgen.

Zo zit ik in elkaar en zo ga ik ten onder.

Dan zit ik naar stomme melige liedjes te luisteren en te denken: "Moest hij hier wonen, dan waren we nu samen". Ik ben zo fuckin achterlijk en ik wil zo niet denken want dat is fuckin belachelijk.

Ik ben mijn vrienden dankbaar, die mijn leven zo interessant en plezierig maken en me alles doen relativeren. En gelukkig kan ik hiermee ook nog lachen, just another guy twistin with my head (hij weet het niet eens). Soon it will be over.

En ik pits mezelf in het vel voor elke man die mij wel zag staan maar die ik niet goed genoeg vond, ik verdien mezelf. Ik probeer echter, maar ik faal.

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="344" src="https://www.youtube.com/embed/Bj9yWp5Baxw" width="459"></iframe>

Met dank aan onze gastblogster. Mail jouw verhaal naar oponseentje@gmail.com en deel jouw ervaringen met honderden medesingles. 10 opmerkingen:

 1. Als het een troost kan zijn: ook dit gaat voorbij. Er komt een dag dat je hem (allez, het beeld van hem) met plezier uit je kop bonjourt! Enne...dan is er plats voor iemand die wel moeite doet! Tot dan: veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jaren in relatie met Anderson te hebben, brak hij me op, ik deed alles aan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo veel terug, vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik maakte beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem aan mijn vriend uit en ze stelde voor dat ik liever contact opneem met een spellaster die mij zou kunnen helpen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Mailde de speltoets, en hij zei dat het geen probleem was dat alles voor drie dagen goed gaat, dat mijn ex voor drie dagen terugkomt naar mij, hij stootte de verrassing en verrassend in de tweede dag, het was om 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verbaasd, ik antwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo sorry was voor alles dat er gebeurde dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zo veel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen leven. Sindsdien heb ik de belofte gedaan dat iemand die ik ken dat een relatie probleem heeft, zou ik helpen bij een dergelijke persoon door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellaster die me met mijn eigen probleem heeft geholpen. Email: drogunduspellcaster@gmail.com u kunt hem mailen als u hulp nodig heeft in uw relatie of een ander geval.

   1) Love Spells
   2) Lost Love Spells
   3) Echtscheiding Spells
   4) Huwelijk Spells
   5) Bindende spelling.
   6) Breakup Spells
   7) Verban een verleden Minnaar
   8.) U wilt worden bevorderd in uw kantoor / loterij spelling
   9) wil je geliefde bevredigen
   Neem contact op met deze geweldige man als u een probleem heeft voor een blijvende oplossing
   Via drogunduspellcaster@gmail.com

   Verwijderen
 2. Het tegenstrijdige is dat aantrekkelijke, gewilde mannen (en vrouwen) nu eenmaal aantrekken omdat ze gewild zijn. Om dezelfde reden moet jouw nieuwe lef beter zijn 'kijk eens hoe gewild ik ben'.

  Weet niet of ik de hele inhoud begreep, maar was jij, die voormiddag dat jullie samen waren niet degene die alleen wilde zijn'? Maakte zijn tijdelijke bereikbaarheid hem wellicht minder aantrekkelijk? Als ik dat goed heb gelezen, ook daar geldt vaak triest genoeg dat de kat naar wie je de bal toe rolt, snel wegspringt.
  De liefde is een ingewikkeld iets. Maar ook een mooi en spannend spel. Soms is het maar goed dat we onze eigen onnavolgbare stappen niet kunnen volgen. Ik ga er van uit dat je een sterke natuur hebt. Zowaar iets om met recht fier op te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lig er alleszins niet van wakker ^^, ik wil er niet te lang bij stil staan, het levert niets op.
  Ik weet ook dat ik het me vaak moeilijker maak dan het eigenlijk hoeft. Afstand is een dealbreaker!
  Met dromen doe je niets mis, maar dan komt die harde realiteit toch even dag zeggen.
  Wel ja, ok dan.
  Weer een les geleerd, en het maakt niet uit dat iemand zegt: die woont toch keiver!?!
  Ja, en dan? Als je op dingen kan terugkijken zonder spijt dan zit het goed en soms moet ik er gewoon zelf achter komen dat nooit iets gaat zijn zoals ik het in mn hoofd afspeel, lijkt evident maar zonder verwachtingen leven is nogal tuff…

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook lange tijd dit patroon gehad. Een veel voorkomende reden dat je als mens op onbereikbare partners valt is bindingsangst. Echter we herkennen dit niet bij onszelf omdat deze bindingangst onbewust op diepere lagen zich situeert (en dikwijls ook verbonden is met angst voor afwijzing). Tegelijkertijd is er ook wel degelijk een oprecht verlangen in jezelf naar een relatie, waardoor je dus ook wel verliefd wordt, maar de onbewuste bindingsangst maakt dat je op onbereikbare partners valt zodat je als het erop aan komt je toch de relatie uit de weg kan gaan. Daarbovenop hoef je op deze manier ook je eigen bindingsangst niet onder ogen te komen want je kan de oorzaak bij de ander leggen, aangezien hij onbereikbaar is. Dit verklaart ook waarom je zelf weerstand en behoefte aan afstand voelde zodra hij wel degelijk interesse in jou toont.
  Helaas blijf je dan ook in dit patroon vast zitten - steeds op de verkeerde mannen vallen - en mijn ervaring is om dit te doorbreken je de weg naar binnen kan gaan: je bindingsangst (h)erkennen en alles wat daarbij hoort. Dit kan wel een heel verwerkingsproces zijn maar naar mijn gevoel wel de moeite waard om zo op termijn wel gelukkige relaties aan te kunnen gaan in je leven.
  Natuurlijk ik schrijf dit alles heel samengevat, dit is een universeel thema maar tegelijk bij elke persoon ook uniek met jouw eigen nuances hierin enz. ...
  Sowieso het allerbeste gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De zin ik ben zo,zegt feitelijk alles,het is een systeem dat in je zit en waar aan gewerkt kan worden maar je moet ook willen,ik denk niet(maar het is gewoon mijn mening hoor)dat jou verhaal iets met liefde temaken heeft,omdat ik geloof in echte liefde en dan gaat het om die man of vrouw mooi of minder mooi maar voor jou is hij of zij wel super aantrekkelijk,en denk je niet die moet mooier zijn dan mijn ex,je mail zegt ook dat je van je eigen vind dat je verwaand bent,dat denk ik niet alleen een beetje chaotisch in relaties,veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een tip,het boek kopen van auteur Dirk De Wachter
  (Liefde een onmogelijk verlangen)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hah, ik heb het al gelezen, toch bedankt voor de tip. Maar ja, enkel in het echte leven vind je soms de antwoorden waar je naar zocht.

  En heel die cd is mooi (Azure Ray, 2001)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fucked up..ook al wil je zoiets niet.is dat het ineens inslaat gewoon.ik ben al meer dan een jaar zwaar verliefd op een bekende Duitser.hoe ziek is dat? Nooit verwacht want dat gebeurt alleen bij pubers.nou niet dus ik ben al over de 40 en heb er last van.ik probeer niet teveel te kijken naar hem op Facebook en andere media dingen maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Ik hoop dat het weggaat en dat ik er om kan lachen. Nu is het een drama vanbinnen.ik voel me zo gefaald naar mezelf.mensen heb ik lak aan zij staan niet in mijn schoenen.plus ik weet zeker dat ieder mens rare dingen en gevoelens hebben.echt ik gun dit niemand het is zo'n klote gevoel.staat buiten mijn macht dit hoor.ik heb het gevoel dat ik nooit meer die passionele kus en sex ooit nog zal ervaren.i know its desperate! Liefs allemaal

  BeantwoordenVerwijderen