Verslag van onze ontmoetingsavond in Vooruit

zondag 25 januari 2015 Esben 8 Opmerkingen

Zoals je kon lezen in onze eerdere posts hebben we het roer eens omgegooid en organiseerden we een ontmoetingsavond voor singles!

Het bleek een geslaagd concept. Een 14tal toffe singles, waarvan bijna de helft nieuwe gezichten, kwamen afgelopen donderdag samen in het café van de Vooruit. De naamkaartjes waren een handig hulpmiddel voor de nieuwe mensen om bij de groep aan te sluiten en om elkaar te leren kennen. Terwijl sommigen twijfelden of ze één dan wel twee naamkaartjes zouden opkleven maakten anderen hun naamkaartje tot een persoonlijk kunstwerkje, het ene al groter dan het andere. Toch verraadden deze onze missie niet aan de andere cafégangers en konden we rustig samenzitten achteraan in het café. Met een lekker hapje en drankje was de sfeer gemoedelijk en hadden we fijne babbels over allerlei. Rond 23u hebben we de avond afgesloten.

Wil jij ook meedoen? Niet twijfelen! Er zijn bij elke activiteit nieuwe gezichten en keer op keer werd het een fijne dag/avond met deze blogbende.

Vanuit verschillende hoeken kwam zelfs het voorstel om dit concept voor een ontspannen caféavond te herhalen. Binnenkort zal je hier dus een volgende uitnodiging vinden.

Vree wijs dat jullie afgekomen zijn! Graag tot de volgende!

Johanna en Esben.

8 opmerkingen:

 1. Heel fijn om een verslagje te lezen! Ik vond het een ferm initiatief, maar heb toch de twijfel de overhand laten nemen en ben niet gekomen. Wellicht stom, zeker als ik dit lees. Maar zo'n verslagje helpt dan misschien om het de volgende keer er wel op te wagen ... Ach, wat valt er te verliezen ... Eigenlijk niets, hé? Groetjes en bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O super, dat jullie het nog een keer gaan herhalen! Ik had die avond mijn kindjes dus ik kon me moeilijk vrij maken maar dit lijkt me een super concept en ik wil er graag een keer deel van uit maken (hopelijk de volgende keer op een niet-kindjesavond ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook getwijfeld of ik wel uit mijn comfortzone ging komen en uiteindelijk heb ik beslist gewoon thuis te blijven. Nu ik dit lees, zal ik de volgende keer misschien toch maar wat dapperder zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel, ik heb deze blog pas donderdagavond ontdekt ... net te laat dus want ik was anders zeker eens langs gekomen. Super initiatief !!! Ik hoop dat er snel een volgende avond komt. En ik kijk uit naar andere initiatieven.

  Vroeg me ook af hoe en wie hier dan organiseert? Of kan men gewoon zelf voorstellen lanceren: wie heeft zin om op 14/2 't stad in te trekken? Wie gaat graag eens dansen? Wie gaat graag eens samen sporten, ...
  Let me know !!

  Lien, 35j en mama van 2 schatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was inderdaad een fijne avond. Véél beter dan in mijn eentje tussen 4 muren te zitten.

  @Lien
  Leuk te horen dat er nog mensen zijn die dingen willen organiseren.
  Iedere bloglezer kan iets organiseren of een stukje schrijven. Gewoon een mooie titel en een leuke tekst verzinnen, de datum opgeven van publicatie en opsturen naar oponseentje@gmail.com.
  Meestal verschijnt om de 2 dagen een stukje op de blog. Dus als je iets organiseert, stuur dan op tijd je mailtje zodat de beheerders dit kunnen inplannen.
  Ik verstuur mijn mailtje 2 tot 4 weken voor de activiteit. Ik denk dat last minute voorstellen (dezelfde dag of morgen) iets minder evident zijn om hier te organiseren.

  Stuur anders een mailtje naar de blog mocht je nog vragen hebben, de beheerders zullen je wel verder helpen.

  Sir K., vrij gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof om jullie positieve reacties te lezen! De twijfels waren inderdaad niet nodig, dus kom een volgende keer zeker af :-) Er komt een 2e editie, naast alle andere toffe activiteiten (zoals de gezelschapspelletjes op zo 8/2).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Lien: zoals Sir K. schreef kan iedereen iets organiseren. Ivm sporten weet ik dat er nu en dan een badmintonavond is, dansen en andere sporten heb ik nog niet zien passeren maar zijn zeker een mogelijkheid. Stel gerust iets voor via mail naar de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is leuk te weten dat er zo'n dingen worden gegeven in het Gentse, hopelijk wordt dit binnenkort en ook regelmatig eens gedaan, ga dan zeker mijne moed eens bijeen rapen om erbij te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen