Uitnodiging: ontmoetingsavond donderdag 5 maart in de Vooruit Gent

woensdag 18 februari 2015 Gastblogger 6 Opmerkingen

Hallo vrij gezelligen,

Na een leuke eerste ontmoetingsavond, wordt er een tweede onderonsje georganiseerd in café Vooruit op donderdag 5 maart vanaf 19 uur.

Voor diegenen die er de vorige keer bij waren: het concept blijft hetzelfde.
Voor de afwezigen: nodig al je vrijgezelle vrienden en kennissen uit. Nodig hen uit om elkaar die avond beter te leren kennen en vraag hen ook om andere singles mee te brengen. Wie er komt hangt dus van onszelf af. Spread the word!

Een must to visit, voor elk wat wils! We kiezen terug voor het artistieke decor van het café van de Vooruit in Gent. Misschien ken je dit café en voel je je daar al een beetje thuis, of misschien is dit een ideale gelegenheid om het te ontdekken. Er is veel ruimte, een open sfeer en een gevarieerde drank- en eetkaart.
Iedereen welkom! Heb je geen single vrienden die willen meekomen en kom je niet graag alleen, dan kan je even gezellige maar minder vrije vrienden meebrengen. Alleen krijgen zij geen naamkaartjes.
Voor insiders! Het is geen officiële activiteit die bv. op de site van de Vooruit wordt gepromoot. De andere cafégasten weten dus niet wat de naamkaartjes betekenen.
Interessante ontmoetingen! Zonder de druk van een exclusieve date kan je op deze avond met meerdere singles vlot kennismaken.

Hoe herken je ons? Simpel: wij zullen staan/zitten rond het einde van de lange toog, dus iets voorbij het midden van het café naar achteren toe.
Er zullen stickers en schrijfgerief aanwezig zijn zodat je ter plaatse een gepersonaliseerd naamkaartje kan maken. Zo zie je meteen wie bij deze activiteit hoort en kan je gemakkelijk een gesprek beginnen.

Vooraf inschrijven is niet nodig! Gewoon afkomen en een fijne avond beleven!

Als deze ontmoetingsavond niet je ding is, er worden ook andere, vrij gezellige activiteiten (een wandeling, spelletjesnamiddag, etentje) georganiseerd om in een ongedwongen, leuke sfeer nieuwe mensen te leren kennen.

Tot dan!
Sir K.

6 opmerkingen:

 1. Ik kom (voor de eerste keer) !!
  Grtjs C.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o jammer, jammer, weer op een kindjesavond :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk initiatief! Zijn er plannen om het uit te breiden naar andere steden ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Caroline: Tot dan!

  @Griet: Spijtig dat je er terug niet bij kan zijn. Misschien kan je een andere activiteit bijwonen? Daar leer je ook nieuwe mensen kennen. Binnenkort verschijnt er op de blog een mini-activiteiten-enquête waar men zijn ei op kwijt kan ;-) en waar wij (organisatoren) kunnen uit leren.

  @margeaux: Ikzelf organiseer het liefst activiteiten in en rond het Gentse. Misschien kan jij dit bij jou organiseren, eventueel met hulp van iemand anders. Via een stukje in de blog kan je polsen wie erin geïnteresseerd is.
  Zoals hierboven vermeld, verschijnt er een enquête over "activiteiten" (waar, wanneer, ...).

  Groetjes,
  Sir K.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lukt wel een keer en ik doe zeker mee aan de enquête! Vele groetjes, Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het gisteren een geslaagde avond : interessante babbels, aangenaam gezelschap. De tijd is voorbij gevlogen. Dank aan de organisator.

  BeantwoordenVerwijderen