Uitnodiging: whiskydegustatie

woensdag 27 mei 2015 Gastblogger 0 Opmerkingen

Als je de meeste mensen vraagt of ze whisky lusten dan is het antwoord:
-met een whisky cola
-veel te straf, bah

En zo antwoordde ik ook tot enkele jaren geleden. Tot ik eens meeging naar Bob zijn whiskybar The Glengarry
Daar leerde ik whisky te degusteren. Dus niet zomaar een slok nemen en zo snel mogelijk naar binnen gieten. Dan krijg je inderdaad het “Bah” gehalte.

Daarnaast heeft Bob een uitgebreide collectie waardoor je als leek niet zo direct het zware spul hoeft te proeven. Integendeel, je leert er de zachte whisky te ontdekken (niet te vergelijken met J&B, Jack Daniels of Johnny Walker). Voor de kenners kan er ook wat anders geserveerd worden.

Dus nodigen we je hierbij uit om samen met ons een 5tal whisky's te degusteren. Dit kan al snel 3u in beslag nemen. Voor degenen die met de wagen komen, weet dat deze 5 degustatieglazen (minder dan 2cc) het equivalent is van ca 2 pinten bier. Dit op 3u tijd stelt dus geen probleem.

Prijs: tussen de 15 en 20€ ter plaatse te betalen.

Datum: dinsdag 23 juni

Uur: 20u in de Glengarry

Waar: Sint-Baafsplein 32, Gent

Er zal een bordje met OOE op de tafel liggen/staan...voor zover dit nodig is ;-)

Graag hadden we op voorhand een seintje ontvangen indien jullie van de partij willen zijn. Mailen kan op het gelegenheidsadres whiskyOOE@gmail.com voor 20 juni, 17:56:23.

Dan kan ik jullie mijn nummer geven voor het geval jullie vragen hebben. De dag zelf gewoon toekomen kan ook.

Groeten

Glen

Met dank aan onze gastblogger voor het organiseren van deze activiteit. Wil je zelf iets organiseren, mail dan naar oponseentje@gmail.com

0 reacties: