Broek vol

dinsdag 4 augustus 2015 Gastblogger 2 Opmerkingen

Gezien in De Standaard van vrijdag 31 juli


Singles, wat kunnen ze soms zielig zijn...

Met dank aan onze gastblogger. Jouw tip, getuigenis, opiniestuk, ... is ook welkom bij oponseentje@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. Het is maar wat je zielig noemt. En als je op de "gewone manier" (geen idee wat die is) niet aan je trekken komt, moet je iets anders proberen. Zelf heb ik zulke dingen wel eens via het wereldwijde web geprobeerd, zonder echt succes overigens. Dan ben ik misschien ook zielig ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of hij daadwerkelijk eerlijk is weet ik niet. Maar duidelijkheid over zijn bedoelingen kan deze man niet ontzegd worden.

    @Corvus. Hier ter stede was er eens een man die zoiets probeerde via een nog archaïscher route: een advertentie bij de supermarkt. Hij sprak niet over 'een broek vol' maar zocht huishoudelijke hulp. En was nudist. De advertentie dook jarenlang op bij allerlei verschillende winkels. Velen, waaronder ik, vroegen zich af wat of wie hier achter schuilging. Zijn bedoelingen waren niet direct duidelijk. Uit welingelichte kringen weet ik dat één van die nieuwsgierigen heeft gereageerd. Het bleek niet alleen om huishoudelijke hulp te gaan maar was voor beide partijen toch niet onplezierig. Het vervolg ken ik niet. Maar de wegen naar een lief, een bedgenoot of -eufemistisch- 'huishoudelijke hulp' zijn in elk geval talrijk.

    BeantwoordenVerwijderen