Soirée magique voor singles in Gent

maandag 26 oktober 2015 Gastblogger 3 Opmerkingen

Hallo,

Ben je single, heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen èn een goed doel te steunen? Dan nodigen we je graag uit op zaterdag 21 november in de Cocteau in Gent voor "Soirée Magique"!

Wat kun je verwachten?
We warmen op met een cocktail magique en fingerfood, houden een speeddate carrousel, gevolgd door een initiatie salsa / tango en een fuif. Op die manier kan je op één avond veel mensen leren kennen op een ongedwongen manier.

Waarom organiseren we dit?
Het aantal singles in België is historisch hoog en lijkt elk jaar te stijgen. We kregen zin om daar iets aan te doen. Daarom organiseren we een avond waarop we singles bij elkaar willen brengen in een gezellige setting.

Het goede doel?
Aangezien we dit niet doen uit eigenbelang, schenken we de opbrengst aan Poverello, die hiermee mensen kan helpen die het extra hard nodig hebben.
Het doelpubliek van de avond? Van 25 tot 60!

Op de website vind je meer info en kun je je inschrijven.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust.

Wil je je graag laten verrassen en genieten van een gezellig avondje met andere singles? Schrijf je dan zeker in, als het kan samen met een vrijgezel van het andere geslacht. Zo behouden we het evenwicht tussen de mannen en de vrouwen.

Stuur de mail gerust door naar andere singles en vind ons leuk op Facebook! ;-)

Tot binnenkort?

Team Soirée Magique

Organiseer jij ook een niet-commerciële activiteit voor singles? Dan publiceren wij je uitnodiging graag op deze blog. Eén adres: oponseentje@gmail.com

3 opmerkingen:

 1. Oh hoe leuk, maar oh wat jammer, ik ben net dan op weekend, anders zou ik graag gekomen zijn.
  Meer van dat dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel, ik ga mij hiervoor inschrijven doe nekeer zot ofzo

  Nu nog op zoek naar een mannelijke single and i'm ready to go!

  Iemand zin om mij te vergezellen?

  PS: ik heb nog nooit zo iets gedaan in mijn leven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe, opmerking op de facebookpagina...

  "Opvallend... veel meer vrouwen die zich inschrijven... jammer... waar zijn al die sympathieke humoristische single mannen/papa's dan? Zijn we dan met zoveel meer vrouwen of staan wij er gewoon meer voor open?"

  Cliché as it may be... een dansinitiatie is iets waar je als man een pak meer tegenopziet dan als vrouw, denk ik - al kan dat aan mij liggen natuurlijk. Niet dat ik me aangesproken voel door de oproep, onsympathieke droogkloot zijnde. :-P

  BeantwoordenVerwijderen