Buikgevoel

zondag 13 december 2015 Gastblogger 10 Opmerkingen

Uit een chatgesprek.

Andere chatgesprekken vind je op de blog Hartenjager.

Ooit al eens iets gelijkaardigs meegemaakt, vertel het ons hieronder of mail je getuigenis naar oponseentje@gmail.com.

10 opmerkingen:

 1. En wij moeten geloven dat dit echte gesprekken zijn?? Laat me niet lachen...
  (Als het wél echt is, jawadde dan)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, wat is me dat zeg?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo gesprekken bestaan wel degelijk...
  Ik heb er een paar in DM van twitter gehad die klaar kwamen op een foto van mijn voet in de gips die ik postte...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over voeten gesproken, op de chat van een datingsite was er ooit ook een man die vroeg of hij m'n voeten mocht masseren. Die vond dat heel opwindend. Nou ja, elk z'n ding. Wel moeilijk om een voet die in het gips zit te masseren...
  Er was ook ooit eens een man die mij op een date vroeg of ik nylonkousen droeg. Die werd daar super opgewonden van. Ik draag wel af en toe nylonkousen (vreselijke ondingen die snel ladders hebben overigens), maar omdat hij zo'n duf creatuur was, zou ik er nooit aan gedacht hebben dat voor hem te doen.
  Een andere man liet bij de eerste date verstaan dat hij een enorm grote behoefte had aan sex, een ander begon over de kamasutra, ... Allemaal op date 1. Kon trouwens moeilijk op date 2, want die kwam er nooit.
  Maar wij single vrouwen zijn dan zogezegd moeilijk en kieskeurig. Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fetishes in alle soorten en maten! Ergens wel grappig, maar ik ben er toch niet rouwig om dat wij als mannen daar zelden persoonlijk mee geconfronteerd worden (sorry dames) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zegt iets over over hoe f*cking ongemanierd mannen zijn en hoe gemanierd vrouwen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @lev ik hou die van mij verborgen tot de 3de date ;) Want iedereen heeft wel iets niet? (of ben ik nu weer de rare)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor het over dezelfde kam scheren van ruwweg 50% van de wereldbevolking, Anoniem! Ideale ingesteldheid om mensen te leren kennen, no doubt.

  @Sofie: dat hangt er al vanaf wat het is, sommige dingen hou je best véél langer verborgen dan de 3de date (moest je bvb helemaal wild worden van het idee om Bart De Wever naakt in te smeren met gezouten melkerijboter)... maar idd, iedereen zal wel iets hebben, er zullen er gewoon een pak zijn die het nog niet ontdekt hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie gesprekken. Waar of niet. Reactie op blog van schrijfster achterlaten lukte niet.

  Wat ik na lezing van de reacties een beetje jammer vind, is dat het lijkt of iedereen het prettig vind dat seks onbesproken blijft tot date x, het geilen op buiken/ voeten/ wat dan ook (ok, een gegipste voet masseert wat lastig, maar voor een voetmassage mag je me 's nachts wakker maken) not-done is.

  Qua smaak van ons voedsel (patat of hele dag groentesmoothies), kleding (mantelpak of hippiejurk) lijken we een stuk verdraagzamer. Ergens wel begrijpelijk, want dat kun je zíen, maar juist daarom (seksiele voorkeur staat meestal niet op iemands voorhoofd) lijkt me het uitspreken van voorkeuren of behoeftes erg handig. Hoewel niet altijd even tactvol.

  We zoeken het allemaal (of in ieder geval velen van ons), seks, maar komen er liever achter dat hij/ zij stiekem fantaseert over mijn buik/ voeten/ billen als je elkaar een half jaar hebt 'besnuffeld'? Of, nog erger, dat desbetreffende persoon zijn of haar lusten zonder woorden etaleert/ botviert (in kroeg, park of achter de pc.

  En dames? hebben jullie bij een date geen voorkeur voor kleding? Of is een paar witte sokken met sandalen als je 'chique' gaat eten ok, mits zijn karakter goed is?
  Dat kan natuurlijk. Maar het zou me verbazen.

  BeantwoordenVerwijderen