Een nieuw jaar, een nieuwe look

vrijdag 1 januari 2016 Lev 3 Opmerkingen

Het is de tijd van nieuwjaarskadootjes uitpakken, en bij deze krijgen jullie er allemaal ook eentje: de blog is in een nieuw jasje gestoken! (En nu hopen dat er niemand zegt "huh? Ah, tiens, ja, het was mij nog niet opgevallen").

De vorige template was al een tijdje achterhaald dus er mocht wel eens een stevige stijlbreuk gepleegd worden. Een goeie achtergrondfoto vinden, dat op zich bleek al een stevige uitdaging: vind eens iets van een professioneel bruikbare foto dat een beetje "single" uitstraalt, maar toch niet zo deprimerend is als een eenzame kale boom op een veld! Het werd uiteindelijk het lieveheersbeestje - dapper op z'n eentje aan het rondstruinen in de natuur, vrolijk gekleurd. En het zit op een lekker groen blaadje, maar die interpretatie was (pinkyswear!) onbewust. ;-)

Er is een pak gesleutel op een top secret testblog aan voorafgegaan dus normaalgezien zou alles vrij acceptabel moeten werken. We kunnen evenwel niet garanderen dat we álles nagekeken hebben, dus... moesten er nog ongewenste dingen of fouten of wat dan ook opduiken, stuur een mailtje en dan proberen we het opgelost te krijgen. Een goeie beschrijving van wat er precies wanneer mis gaat en een screenshot kunnen daar een pak bij helpen. :-)

Enjoy!

3 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan! Ook overzichtelijker en handiger om te gebruiken. Knap werk!
    ...oh ja, een super gelukkig 2016 aan allen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hippe toestanden hier :-)
    Mooi gedaan, proficiat

    BeantwoordenVerwijderen