Gezocht: (gast)bloggers

vrijdag 5 februari 2016 Lies 2 Opmerkingen

Soms stromen de stukjes van gastbloggers hier toe, soms valt de berichtenstroom stil.

Omdat wij door onze voorraad te publiceren stukjes heen zijn deze oproep.

Wij zoeken gastbloggers en vaste bloggers die (zo gewenst anoniem) hun ervaringen willen delen met de honderden singles die hier dagelijks komen meelezen.

Een paar voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

- jouw ervaringen als recente single of single sinds jaar en dag: wat bevalt je en waar heb je het moeilijk mee?

- hoe leerde jij nieuwe mensen kennen?, wat zijn de places-to-be voor singles?: we kijken uit naar je tips.

- de single en de financiën: welke gevolgen heeft single zijn op je financiën? Heb je tips waar andere singles iets aan kunnen hebben?

- jouw ervaringen als single op reis of staycation: hoe vul jij jouw vakantie in?, met welke organisaties reis je graag (of net niet)?, hoe verliep je soloreis?, waarop moet een single volgens jou letten als hij/zij op reis gaat met vrienden?, enz.

- hoe woon jij als single?: deel je een huis?, woon je in een cohousingproject?, huur je of heb je een huis/studio/appartement gekocht?

- boeken over alle aspecten van het single zijn: recensies zijn welkom.

- de single-kookpot: mail ons jouw favoriete eenpersoonsrecept.

- Ben je lid van een single-club, zit je op een datingsite?, schreef je je in bij een relatiebureau?: mail ons gerust jouw ervaringen.

- Heb je een foto die mooi een aspect van het single-leven in beeld brengt: wij publiceren ze graag.

- Wil je een activiteit organiseren voor je medesingles? Wij zetten de uitnodiging op onze blog.

- Ben je geen single meer en heb je heimwee naar jouw single-dagen: stort je hart bij ons uit en vertel ons honderduit over alle nadelen van het hebben van een relatie ;-)).

Omdat lange teksten lezen op scherm vermoeiend is, hebben wij een voorkeur voor korte stukjes. Al zijn lange, spannende vervolgverhalen ook welkom. Die publiceren wij dan als serie.

Eén adres: oponseentje@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. ik ben reeds 2 jaar singel, 34 jarige mama van 2 net puberende kids. Sinds ik mijn ex in het bed vond met mijn vriendin sta ik er volledig alleen voor. maar tot op de dag van vandaag straal ik en ben ik gelukkig. Rekeningen, kids, verantwoordelijkheden alles voor bibi, maar natuurlijk als singel vrouw heb ik mijn ervaringen ondertussen. Van mislukte dates tot heerlijke ontmoetingen maar elk dragen hun steentje bij en met een beetje portie humor krijgen die mislukte dates een leuke twist ;). Hoe gebroken mijn pad ook lijkt, het is mijn pad en ik geniet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @anoniem: bedankt voor je reactie. Stuur ons gerust een mail als je wil getuigen over wat je als single allemaal beleeft. Gastbloggers zijn altijd heel welkom.

    BeantwoordenVerwijderen