5 tips om een gelukkige(r) single te worden (deel 1)

dinsdag 2 februari 2016 Lies 4 Opmerkingen

De immer gelukkige happy single, die bestaat volgens mij niet. Net zoals koppels ook niet elke dag overlopen van geluk.

Maar ik ben er in de loop der jaren wel in geslaagd een door de band behoorlijk gelukkige single te worden. De komende vijf weken lees je hier wekelijks een tip. Vul gerust aan met jullie tips.

1. Maak werk van je netwerk

Zorg dat je regelmatig nieuwe mensen ontmoet. Praat met je buren, collega's, mensen die je tegenkomt in het verenigingsleven, enz. Zeker als je lang in dezelfde stad woont, zorgt je steeds verder uitdijende netwerk ervoor dat je sterk staat in het leven. Wat je ook overkomt, je staat er nooit alleen voor. Leve het spreidingsplan!

Wil je een niveau hoger schakelen wat netwerken betreft, word dan lid van je plaatselijke Lets-vereniging. Deze verenigingen boomen de laatste jaren en bieden je de kans op een heel spontane manier je praktische problemen op te lossen én nieuwe mensen te leren kennen.
Een blog beginnen, is ook een goed idee. Ik heb er zelf een aantal heel goede vrienden aan te danken!

Zorg er vooral voor dat je vriendenkring niet enkel uit koppels bestaat, want dat geeft je alleen maar dat buitenbeentje-gevoel en koppels (zeker die met kinderen) zijn nu eenmaal minder beschikbaar.
Lees ook: tip 2 tip 3 tip 4 tip 5

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor deze bijdrage, ik kijk uit naar de volgende tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tip: heb een passie, verdiep je erin 'smijt je erin: dan ontmoet je vanzelf mensen die hier ook mee bezig zijn en verdiep je je passie... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer goede tip, Vlinderke. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt! Terug single naar zeer lange relatie. Ik ken alleen koppels. Ik ga de komende weken al je tips uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen