Juni: het rad van fortuin

maandag 4 juli 2016 Gastblogger 1 Opmerkingen

Het lot, een keerpunt, (snelle) beweging, drukte, ruimere visie.

Of vlak van liefde en relaties was ook juli niet veel soeps. Misschien waren er kansen of mogelijkheden die ik niet heb gezien. Er zijn wel dingen gebeurd die ik moeilijk als toeval kan beschouwen, maar niet op amoureus vlak.

Misschien kwam er wel een keerpunt in mijn ‘denken’. In dat opzicht past deze kaart perfect. De afgelopen tijd hoor ik veel onvrede over/in de relaties uit mijn omgeving. Daarom komt er nog geen einde aan die relaties, maar het zette mij toch aan het denken. Wil ik eigenlijk wel iemand in mijn leven? Mis ik dat echt, compromissen moeten sluiten, opofferingen moeten doen? Ik heb nu meer dan ooit het gevoel dat het er gewoon niet in zit voor mij. En dat is ok. Ik ben het nu toch al gewoon, het leven gaat verder.

Ik las een artikel over de soorten eenzaamheid: sociaal en emotioneel. Ik denk dat het mij gewoon ontbreekt aan sociale contacten. Hoe langer ik alleen ben, hoe minder ik de intimiteit en lichamelijkheid mis. Omdat ik niet meer weet hoe het voelt om door een partner aangeraakt en vastgepakt te worden. Er zijn een paar mensen waar ik een (h)echte, emotionele band mee heb en dat vind ik op dit moment eigenlijk belangrijker.

Of… misschien verwacht ik het op dit moment het minst. Wat dus wil zeggen dat het er zit aan te komen, als ik Lies mag geloven. En er zit misschien iets aan te komen, waar ik voorlopig nog niets over kan/wil zeggen. Hierover volgende maand meer. Ondertussen ben ik benieuwd naar de belevenissen van Lies.

Bij deze wens ik jullie allemaal een warme zomer, op alle vlakken.

Elle

Elle heeft een ongewone hobby: tarot. Ze deed een jaarlegging per maand en wist dus begin 2016 al wat haar dit jaar te wachten stond. Met een maandelijkse blogpost houdt ze ons op de hoogte van haar avonturen als single aan de hand van die jaarlegging.

Met dank aan onze gastblogster. Mail jij ons ook je single-belevenissen, tips, kijk op de dingen, ... ? Eén adres voor alle ontboezemingen: oponseentje@gmail.com

1 opmerking:

  1. Wat je schrijft, is herkenbaar. Gaan twijfelen aan de wenselijkheid van een relatie nadat je al veel relatieperikelen zag in je omgeving. Ook dat het went om niet meer aangeraakt te worden door een partner. Gelukkig maar. Het leven zou veel lastiger zijn als de huidhonger die je voelt na het stuklopen van een relatie altijd zou blijven duren.

    BeantwoordenVerwijderen