Nieuw: een Facebook-groep voor cultuurminnende mensen

zondag 21 augustus 2016 Gastblogger 1 Opmerkingen

Ik lees hier regelmatig dat mensen het moeilijk vinden nieuwe mensen te leren kennen en om een maatje te vinden om mee op sleeptouw te nemen. Ikzelf ben daar geen uitzondering op. Ik ben ook niet meteen geneigd om een groepsactiviteit op poten te zetten. Voor mij liever kleinschalige (soms impulsieve) activiteiten zoals een film, een toneelvoorstelling, een etentje, een tentoonstelling. Kleinschalig d.w.z. 2 personen tot bv. auto vol in geval van een uitje.

En om een beetje met de tijd mee te gaan, is het een besloten Facebook groep geworden met de naam The Constantinople Bunch. Een groep zonder beperkingen wat leeftijd, regio en ‘burgerlijke stand’ betreft. Een groep die het moet hebben van mond-tot-mond-reclame. Ik beoog niet de grootteorde van bv. Meet in Gent.

Dus OOE-bloggers en -lezers…als jullie zin hebben om over het virtuele heen te stappen, word dan lid van de Facebook-groep The Constantinople Bunch.

Tot gauw,

Maaike

Met dank aan onze gastblogster. Mail jij ons ook je single-belevenissen, tips, kijk op de dingen, ... ? Eén adres voor alle ontboezemingen: oponseentje@gmail.com

1 opmerking: