Valentijn

vrijdag 29 januari 2010 Lies 3 Opmerkingen

Valentijn komt eraan en dat valt te merken in mijn mailbox. ‘Geweldige vakantie-ideeën voor Valentijnsdag’ meldt Expedia. ‘Op zoek naar een origineel Valentijnsgeschenk?, vraagt Extrafilm. ‘Wil jij mijn Valentijntje zijn?’, fluistert Superidee me zwoel in het oor.

Vele adverteerders beseffen blijkbaar niet hoeveel singles er zijn in België. Ik heb net nog gelezen in het Gents Stadsmagazine dat in Gent 1 op de 2 mensen alleen woont. Veel Valentijnsmailings komen dus terecht bij de verkeerde mensen en zijn eigenlijk weggegooid geld. Zouden bedrijven daarom niet beter iets verzinnen om de singles in deze zeemzoeterige tijden een hart onder de riem te steken?

Neem nu bijvoorbeeld de NMBS. Dit bedrijf geeft gehoor aan onze diepste verlangens en stelt alles in het werk om ons aan een lief te helpen. Zonder ons echter te willen discrimineren als dat in de luttele 2 weken die ons nog resten tot Valentijn niet lukt. Ja, wij kunnen hun Valentijn duo-biljet wel smaken. Met dat biljet kunnen 2 personen tijdens het Valentijnsweekend voor 14 euro een heen- en terugreis in 2de klas maken tussen 2 Belgische stations. Het biljet is geldig van vrijdag 12 februari vanaf 19.01 uur tot en met zondag 14 februari. Om haar duo-biljet te promoten, heeft de NMBS een website gelanceerd. Vanop die site kan je een e-card versturen waarmee je een (toekomstige) geliefde kan uitnodigen om samen met jou een Valentijn duo-biljet te delen.

Stel nu dat het je niet lukt om nog snel een ‘Valentijntje’ te vinden, dan gaat men je aan het loket echt niet onderwerpen aan een verhoor om te zien of er toevallig geen sprake is van een schijnhuwelijk. Je kan het Valentijn duo biljet ook delen met een vriend(in), je moeder, je ex, … Zolang je maar met z’n twee reist. Heel single-vriendelijk dus. Alvast een fijne uitstap gewenst!

3 opmerkingen:

  1. Oh wauw, ik kan deze blog maar beter vanbuiten leren wil ik de komende maanden/jaren overleven *sterf*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, ik kan deze blog maar beter vanbuiten leren wil ik de komende maanden/jaren overleven *sterf*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon lekker genieten van elke dag. Alsof alle paren die aan Valentijnsdag doen gelukkig zijn...

    BeantwoordenVerwijderen