Ecoseks

maandag 8 februari 2010 Smart Spending Woman 5 Opmerkingen

Er is een nieuwe trend in ’t land en als moderne singles is het belangrijk dat we op de hoogte zijn.

Kies om te beginnen een partner die met duurzame ontwikkeling begaan is: het is iemand die zijn ecologische voetafdruk beperkt houdt, afvalstoffen sorteert, organisch afval composteert, zijn energieverbruik laag houdt, met de trein reist en bij voorkeur geen vlees eet. Je vindt ongetwijfeld iemand op www.ewsingles.com (Earth Wise Singles).

Om vervolgens ecologisch te vrijen doe je de lichten uit (of je vrijt overdag), gebruik je afrodisiaca op basis van planten of fruit in plaats van oesters en andere zeevruchten, gebruik je seksspeeltjes zonder ftalaten en/of een vibrator op zonne-energie. Na afloop neem je samen een douche om het waterverbruik te beperken. Ga zo snel mogelijk samenwonen want verplaatsingen zijn per definitie niet goed voor het milieu. Tenzij je op wandel- of fietsafstand woont natuurlijk.

Hou er ook rekening mee dat een eventueel kind een gigantische belasting voor de planeet is! Meer tips vind je op www.greenpeace.org.

5 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens een concrete tip die én hip én doeltreffend (allez, dat hopen we toch...) is !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schop uzelf eens een geweten, moeten ze gedacht hebben.
  Als we als single met al die zaken rekening moeten houden gaan we over 102 jaar nog niet van 't straat zijn.
  Geweldig overdreven far fetched, maar wel helemaal 'in' tegenwoordig, dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van straat, Margo! Een mens zou al geen goesting meer hebben om van straat te geraken.

  Laat iedereen zich dus maar meteen steriliseren. Geen hormonen of rubber afval meer en geen kinderen. Ecologisch opgelost.

  Nu nog een zot vinden die ons oudjes financieel gaat onderhouden op termijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Elke
  Ons huidig pensioensysteem is erg onecologisch.

  Nu moedigt men het krijgen van kinderen aan omdat die later onze pensioenen zullen betalen. Het zou (eco)logischer zijn als elke generatie tijdens zijn actieve loopbaan geld opzij zou leggen en beleggen om dat tijdens zijn oude dag op te souperen.

  Ik beklaag die arme kindjes van nu trouwens die met hun kleine clubje de pensioenen van massa's senioren gaan moeten betalen.

  Zeker als single kan je maar beter proberen nu al aan je pensioen te denken, bv. door te zorgen dat je huis afbetaald is tegen die tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik val mooi binnen de 'twee-kinderen-per-vrouw-limiet', hoor. En ik doe aan pensioensparen en als ik mooi tot 67 werk zal mijn huis net op tijd afbetaald zijn.

  BeantwoordenVerwijderen