Consumentenprogramma over datingsites

zondag 18 april 2010 Sven Volckerijck 5 Opmerkingen

Morgen, maandag 19 april, kan je op Nederland 1 kijken naar Radar, een consumentenmagazine, met daarin een reportage over datingsites.
Miljoenen singels wereldwijd zoeken de liefde immers op datingsites, en aan de hand van duizenden ervaringsgegevens onderzoekt het magazine op welke datingsite Cupido het meest toeslaat.

5 opmerkingen:

 1. Het zou mij verwonderen als ook de 'resultaten' van onze Belgische rendez-vous-site aan bod zouden komen in deze Nederlandse uitzending.

  Zorg je voor een verslagje, Sven, voor al diegenen onder ons die vanavond niet kunnen kijken (bv. wegens een maandagavondse date...)?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een soort van Test-Aankoop dus?
  Ik vraag me wel af hoe ze dat dan nagaan, en welke de criteria zijn enzo ...

  In alle geval, heel interessant weer (alweer iets bijgenoteerd op mijn lijstje van dingen waar ik tot nu toe nog niet aan gedacht had)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf (nog) niet kunnen kijken, maar je kan het item uit de uitzending hier (http://www.trosradar.nl/uitzending/item/1526/datingsites/) herbekijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het programma bekeken. ook al heb ik (nog) geen ervaring met datingsites, lijkt het me dat je met wat gezond verstand en mensenkennis al een heel eind komt. Toch wel straf hoe sommige mensen zich zo laten inpakken...

  Op de Radar-site staat een uitgebreide evaluatie van betalende en niet-betalende site. Dat kan best nuttig zijn ook al weet ik niet in welke mate die sites ook in België actief zijn.

  Blijkbaar doet Parship (adverteren die niet altijd op de site van de Standaard?) het echt wel heel slecht, en ruiken hun methodes naar kwakzalverij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat je ook in België moeilijk van je Parship-abonnement afgeraakt, hoorde ik een tijdje geleden van een vriendin.

  Leuke reportage trouwens. Vooral die prins op het witte paard (inclusief laptop en romantische muziekje) vind ik hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen