De 6 beste tips om aan een lief te geraken (als man)

zondag 4 april 2010 Lies 1 Opmerkingen

1. Jong geleerd is oud gedaan.

‘Eerst studeren, dan verkeren’, zei mijn moeder altijd. Maar ze had ongelijk. Je kan maar beter jong genoeg op zoek gaan. Wanneer je in het middelbaar of aan de unief zit, wemelt je omgeving van de potentiële partners die nog single zijn. Zodra je aan het werk bent, kom je heel wat minder kandidaten tegen. Beste jonge lezers van deze blog, koop snel wat crème om de ergste jeugdpuistjes te bestrijden en ga op pad!


2. Kies de juiste studierichting.


Al ben je een bolleboos in wiskunde, ga zeker niet onmiddellijk studeren voor burgerlijk ingenieur. Dat is de mannenrichting bij uitstek! Nee, studeer eerst een jaartje farmacie, verpleegkunde, kleuterleider (alle onderwijsberoepen eigenlijk), office management (de huidige opleiding ‘secretaresse’). In dat jaar heb je dan alle tijd om een leuk lief te vinden, want slagen is toch niet de doelstelling.

3. Kies de juiste hobby

Ben je nog jong, word dan jeugdmonitor. Jonge meisjes vallen massaal voor die lieve, doch stoere monitor die zo goed met de kindjes om kan. En als hij dan ook nog gitaar kan spelen, is het hek helemaal van de dam. Geen paniek, een paar akkoorden volstaan. Zolang je bij het kampvuur maar meisjesharten kan doen smelten terwijl je ‘the answer my friend is blowing in the wind’ tokkelt.

Ben je wat ouder, dan is een danscursus ook een goed idee. Altijd mannen tekort daar. Salsa zou momenteel hot zijn.

De volgende 3 tips krijgen jullie binnenkort, want anders wordt dit stukje een beetje te lang.

1 opmerking: