Man zoekt vrouw: nog meer tips

dinsdag 6 april 2010 Lies 1 Opmerkingen

4. Kies de juiste cursus

Volg kookles of naailes, want die cursussen lokken hoofdzakelijk vrouwen. Als je er een lief vindt, kan ze bovendien koken of naaien. Vind je er geen, dan kan jij het en dat is altijd handig, zeker als single. Ook interessant zijn de cursussen bij Vormingplus. Daar wemelt het ook altijd van de vrouwen.

5. Kies de juiste vakantie

Ga mee op groepsreis, maar kies vooral geen zware trekking! Nee, maak het je gemakkelijk en kies een lichte wandel- of fietstocht. Hoe lichter de tocht, hoe groter het aandeel vrouwen.

6. Kies de juiste job

Ga voor een job met veel sociaal contact, bij voorkeur met vrouwen. Ga bijvoorbeeld werken in de zachte sector: een school (want het onderwijs vervrouwelijkt alsmaar meer), een ziekenhuis, een bejaardentehuis, ... Een job waarbij je na een tijdje nauwelijks nog nieuwe mensen leert kennen, valt af te raden. Hoe meer contacten met vrouwen (van jouw leeftijdscategorie wel te verstaan), hoe groter de kans dat er iemand bijzit die nog vrij is en valt voor jouw charmes.

En dan nog een bonustip als uitsmijter: trek je van al de vorige tips niets aan, maar ga gewoon voor de studies, hobby, cursus en job die je leuk vindt. Je kansen om vrouwen te ontmoeten slinken zo misschien wel drastisch, maar door de dingen te doen die je leuk vindt, ga je (hopelijk) geluk uitstralen. En als er iets is wat andere mensen op je doet afkomen, dan is het wel dat.

1 opmerking:

  1. Heeft er iemand de single-cursus van Vormings plus (link) gevolgd? Is dat iets?

    BeantwoordenVerwijderen