G*g*l*

dinsdag 17 augustus 2010 Lies 2 Opmerkingen

Elke maandagavond bezorgt Google ons de statistieken van onze blog: hoeveel bezoekers hadden we de voorbije week?, hoe vonden ze ons?, wat klikten ze aan?, enz.

Sinds Sven op een dag dit stukje schreef, is het hek echter van de dam. Elke week opnieuw krijgen wij meerdere bezoekers over de vloer die blijkbaar op zoek zijn naar een man om betalend hun lusten te bevredigen (nee, ik gaat het woord hier niet meer gebruiken of er gaan er ons alleen nog maar meer vinden na het intikken van dat trefwoord). Het bewuste stukje is ondertussen al het meest gelezen van heel de blog.

Dan doet een mens z'n best om over de meest uiteenlopende onderwerpen te schrijven: vakantie voor singles, eten voor singles, singles en wonen, ... Maar een enkeling die je vindt via die trefwoorden.

Maar zodra je het woord g*g*l* intikt, stuurt Google je blijkbaar als de bliksem naar onze blog. En hoe meer g*g*l*-zoekers er op onze blog terechtkomen, hoe hoger Google ons zet bij de zoekresultaten. Een mens zou er echt gefrustreerd van worden.

2 opmerkingen:

  1. Misschien omdat g*g*l* ook de medeklinkers in het woord Google? Gek, toevallig, nee?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gemengd fier het meest gelezen stukje geschreven te hebben !

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen