Leen een kind

zondag 24 juli 2011 Lies 3 Opmerkingen

Zijn mama en papa moesten werken. Maar hij en ik hadden verlof. Dus gingen peuter en ik tijdens de sluitingsperiode van zijn crèche en mijn werk samen op stap.

En zie, een nieuwe wereld ging voor me open. Iedereen lachte ons vriendelijk toe. Auto's stopten wanneer we overstaken. Mensen spraken ons aan. Op een enkele namiddag leerde ik meer buurtbewoners kennen dan in een heel jaar. Samen op de wip, elk met een kind voor ons, het volstond om in een mum van tijd het ijs te breken. Uiteraard ontmoetten we vooral mama's, oma's en opa's, maar we maakten toch ook kennis met een single uit de buurt.

Leen een kind is bijgevolg mijn tip van de dag voor singles die graag nieuwe mensen willen kennen. Alle ouders met opvangproblemen in deze vakantieperiode van crèches en scholen zullen mij er ongetwijfeld dankbaar zijn.

3 opmerkingen:

 1. Gans het boek (en de film) "About a boy" is gebaseerd op dat idee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kinderen brengen inderdaad het goeie in een mens naar boven. Honden ook, trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lies, ge hebt het gat in de (single)markt gevonden! ;-)

  k Herken het: als ik vroeger met mijn kleine broer voor zijn verjaardag trakteerde op zwembad en speelgoedwinkel, raakte ik supermakkelijk 'aan de klap' via de andere kinderen en hun ouders/oppassers/knappe papa's! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen