September: maand van de gastblogger

donderdag 18 augustus 2011 Lies 2 Opmerkingen

Toen we twee jaar terug met deze blog startten, was het onze bedoeling zoveel mogelijk singles een stem te geven en een virtuele single-gemeenschap op te starten. Want het doet altijd deugd om ervaringen te kunnen delen met medesingles.

Om nog meer mensen de kans te geven via deze blog ervaringen uit hun single-leven te delen met anderen, roepen wij september uit tot maand van de gastblogger. De vaste bloggers van Op Ons Eentje gaan dan een maand hun mond houden (een lastige opdracht, we geven het toe) en alle singles kunnen een stukje mailen naar oponseentje@gmail.com. Zo bepaalt de lezer wat er die maand op de blog verschijnt, als dat geen sterk staaltje web 2.0 is...

Heb je iets meegemaakt dat je graag wil vertellen? Heb je een tip voor andere singles? Is er een onderwerp dat je graag wil aankaarten? Schrijf een stukje en mail het ons.

Laat ons wel weten of je graag hebt of het stukje anoniem, onder een schuilnaam, je echte naam of blognaam verschijnt. Als je een blog hebt, linken we ook graag naar je blog zodat onze single lezers massaal de weg vinden naar jouw webstek.

Bevalt het jou om stukjes te schrijven (en ons om ze te lezen) en wil je graag vaste blogger worden, dan kan dat natuurlijk ook. Voor we je eigen log in geven, spreken we wel graag met je af om je wat beter te leren kennen.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil dit initiatief van harte aanmoedigen! Bloggen heeft enkel voordelen: je schrijft een stukje, schrijft het zo 'van je af', krijgt er leuke reacties op en ontmoet andere toffe singles bij een activiteit. Schrijven maar! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterk plan. Ik ben benieuwd.
    Ik mag helaas niets meer posten, want ik ben geen single meer.

    BeantwoordenVerwijderen