Lekker, vers en gevarieerd

maandag 28 november 2011 Esmeralda 1 Opmerkingen

Hou jij ook van lekker, vers en gevarieerd eten? Sluit dan aan bij een Voedselteam.

Als single ben ik al jarenlang lid van één van de vele Voedselteams in Gent. En ik geniet al evenveel jaar van de enorme voordelen van zo'n voedselteam:

1. Je hebt een ruim aanbod verse voeding. Je kan bestellen uit een breed gamma groenten, zuivel en vlees. Grotendeels bio en lokaal geproduceerd.

2. Je maakt deel uit van een fijne groep mensen. Steeds interessant als single om nieuwe mensen te leren kennen.

3. Je krijgt de kans om de producenten van jouw voedsel te leren kennen. Dat schept een band. En je weet zeker dat ze een eerlijke prijs krijgen.

Bij Voedselteams beslis je elke week opnieuw wat je de week nadien wenst. Wil je 's een weekje overslaan? Geen probleem.

Alle info over Voedselteams vind je op www.voedselteams.be.

OF voor wie in de Brugse poort (Gent) woont: daar zullen ze heel binnenkort een nieuw voedselteam oprichten. Alvast welkom op de informatieavond op 8 december om 20 h bij de vzw Trafiek (Haspelstraat 37, 9000 Gent).

Interesse? Schrijf je meteen in!

Tot dan!

1 opmerking:

  1. Dit lijkt me interessanter dan een groentenabonnement omdat je zelf volledig in de hand hebt wat je bestelt en je niet iedere week een vaste hoeveelheid voedsel moet verwerken. Handig om eens niet te bestellen als je weer eens een heel uithuizige week hebt.

    BeantwoordenVerwijderen