Switch that book! The story continues...

dinsdag 1 november 2011 Gastblogger 0 Opmerkingen

Na een rondje ‘voorlezen’ werden onze verkoopstalenten aangesproken: elk om beurt stelden we kort de boeken die we wilden ruilen voor en vertelden waarom we er een andere persoon blij mee zouden maken.

Een stadsgidsje van Gent mocht in andere handen terechtkomen daar alle cafeetjes eruit al ontdekt waren, dubbele‘Murena’strips waren nu voor een andere Romein bestemd, Poelho Coelho’s debuut mocht door een andere pelgrim-in-spé gelezen worden, de erotische verhalenbundel was bestemd voor nieuwe rode oortjes en de bundel korte reisverhalen mocht in een andere koffer verdwijnen.

Na de promotie, de actie! Alle boeken werden in het midden van de ruimte samengebracht zodat wij gretig konden aanvallen. Achterflappen werden gelezen, boeken werden doorbladerd, gewikt en gewogen, opgepakt en teruggelegd,... om uiteindelijk al dan niet een post-it met de naam van de mogelijk nieuwe eigenaar te krijgen.

Resultaat: een boekenorgie met veel gekleurde post-its! Sommige exemplaren waren blijkbaar zeer gegeerd en om trek-en sleurwerk te vermijden, moest er een oplossing komen.

Wordt (alweer) vervolgd...

Vlinderke

0 reacties: