Switch that book! The story goes on...

woensdag 2 november 2011 Gastblogger 1 Opmerkingen

Na al dat voorlees-en promotiewerk, werd het tijd om onze hersenen te pijnigen (ja, zelfs op een zondag!). Een quiz tussen de twee of meerdere personen die hetzelfde boek wilden, zorgde voor hilarische momenten. Weet u bijvoorbeeld welke activiteit Op ons eentje nog niet georganiseerd heeft? En in welke jaartal is deze blog nu ook alweer van start gegaan?
Toen de vragen ‘op’ waren maar er nog een paar boeken moesten verdeeld worden, boden twee dobbelstenen een uitkomst: degene die ‘het hoogst’ kon gooien, had het boek!
Resultaat: een aantal winnaars, een aantal ‘verliezers’, maar vooral veel plezier!

Boeken switchen, dat zorgt voor een groepsgevoel dat we niet zomaar konden loslaten... en dus besloten wij dat een zonnige wandeling door Gent er nog wel bijkon. Elke wandeling verdient een gids en die bleek zich in onze groep te bevinden. Wij volgden haar gedwee door de binnenstad, richting Baudelo, langs de Leie... om te eindigen aan de Dulle Griet voor een stevige portie soep, njammie!

Wij keerden huiswaarts met een warme maag, een frisse neus, lectuur voor de komende herfstavonden, huize Colette als nieuwe ontdekking en vooral... de herinnering aan een gezellige namiddag!

U bent er toch bij de volgende activiteit?

Vlinderke

1 opmerking:

  1. Ik had graag meegedaan, maar heb dan mijn jongens (11 en 8) onder mijn hoede, dus dat wordt 'm helaas niet.

    BeantwoordenVerwijderen