foute mannen: de player

donderdag 29 december 2011 Gastblogger 4 Opmerkingen

Als laatste de gevaarlijkste (voor ons andere mannen): the PlayerDeze man heeft een natuurlijke aanleg om met vrouwen om te gaan, en dat is ook het liefste wat hij doet. Uitdagen, plagen, vlotte babbels en stoute grapjes zijn zijn handelsmerk. Elke vrouw die binnen zijn (niet al te strenge) eisen valt, wordt getoetst aan de gewilligheid om in te gaan op zijn avances. Degenen die weigerachtig zijn worden fluks opzij gezet en vervangen door een ander exemplaar. Allemaal met als doel er eentje (of twee, of drie, afhankelijk van het succes van de avond) in zijn bed te krijgen. Daarna horen de 'overwinningen' meestal niets meer van hem, tenzij ze bij de hoofdprijzen horen en een plekje in zijn blackbook krijgen. Maar dat plekje zullen ze gegarandeerd moeten delen met een lange lijst andere vrouwen...

Vooral nummer 1 en nummer 7 deden tot voor kort de meeste schade, vooral omdat hij eerst zo perfect lijkt waardoor de desillusie des te groter is wanneer de waarheid aan het licht komt.
Maar gelukkig is dat vanaf nu allemaal verleden tijd. Met de hier opgedane kennis prikken de vrouwen direct door al die facades heen en hebben ze alleen nog maar oog voor de echte ideale man: ik!

(ik mag toch even dromen,hé)...

4 opmerkingen:

  1. Heel makkelijk te herkennen: deze strooien veel te rap met veel te veel complimentjes...meestal leuk om te kijken hoelang ze moeite blijven doen terwijl mevrouw het spelletje al lang doorheeft... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, een écht 'goeie' player speelt vooral met het wel en dan weer niet aandacht geven aan zijn slachtoffers. Op die manier probeert hij zijn interesse te verbergen en probeert hij de vrouw (ook) geïnteresseerd te krijgen.
    Met complimentjes is hij meestal spaarzaam, maar met licht brutale maar toch grappige opmerkingen is hij wel kwistig...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent nog een type man vergeten, Rigel. Namelijk diegene die zich "de ideale man" noemen :-)) Of dat "foute" mannen zijn, dat laat ik aan de vrouwen over om over te oordelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @nachtbraker: 'Mr. Perfect' dekt die lading wel ;-)

    En vooraleer ik weer opmerkingen van anderen krijg: de knipoog achteraan is niet onbelangrijk...

    BeantwoordenVerwijderen