Foute mannen: Mammy's Boy

woensdag 28 december 2011 Gastblogger 7 Opmerkingen

Onder het motto: krijg meer voor je geld: 'Mammy's Boy'Zoals waarschijnlijk reeds duidelijk is komt deze met een extraatje: zijn moeder. Op het eerste zicht niets mis mee deze jongen. Goed voorkomen, beleefd, vriendelijk, deftige job,... Alles wat een vrouw maar kan wensen. Alleen moet je ermee om kunnen dat mama op de eerste plaats komt. En dat kan best ver gaan: als mama zegt dat je niet deugd dan mag je wel vertrekken. Signalen dat je er zo eentje aan de haak hebt zijn: woont nog thuis, op tijd thuis moeten zijn, dikwijls telefoon van zijn moeder krijgen, mama doet de was en de strijk en komt ook nog kuisen, praat dikwijls over haar en na 1 week al voorgesteld worden aan de ouders.

Met dank aan onze gastblogger

7 opmerkingen:

 1. Conclusie: heeft een (voor die leeftijd ongezonde)relatie met mamma... skippen die handel want misschien komt mama mee in bed liggen! Aaagghhh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vlindertje, waarom zo afkeurend? Zoiets opent toch ongekende mogelijkheden? Zeker als je dit gelezen hebt: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/609/Seksuele-aantrekking/article/detail/1336890/2011/10/20/Biseksualiteit-is-natuurlijk-bij-vrouwen-en-komt-met-de-jaren.dhtml

  Voor die man waarschijnlijk een heimelijke droom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Euh, Rigel, ik moet er écht niet aan denken dat mijn moeder samen met mijn lief mee in bed komt liggen. Nee, dank u :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Rigel: hmm, inderdaad interessant.. voor een man of mannen met die fantasiekes... ik pas! ;-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "als mama zegt dat je niet deugd" => deugt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Nachtbraker & Vlinderke: voor de duidelijkheid: 't is ook mijn ding niet. Ik was maar een beetje aan het stoken :-)

  @Dina: dat vond ik ook. Daarom heb ik ze maar gepikt ;-)

  @Anoniem: Da's inderdaad een stomme fout, thx.

  BeantwoordenVerwijderen