Foute mannen: de workaholic

zaterdag 24 december 2011 Gastblogger 3 Opmerkingen

Als tweede in de reeks waarmee we gisteren begonnen: de 'Workaholic'.Ook een redelijk onbereikbaar exemplaar. De vervelendste eigenschap van dit heerschap is dat jullie mooie momenten samen steevast gestoord worden door dringende problemen op zijn werk. Verwacht je dus maar aan op het laatste moment uitgestelde weekendjes, vroeg afgebroken feestjes en vooral die vervelende 'bleep-bleep-bleep' van zijn blackberry (liefst dan nog tijdens de seks), die hij dan natuurlijk ook even dringend moet checken. Je herkent zo'n heerschap echter vooral aan zijn mooie business outfit, grote firmawagen, zijn blackberry die hij om de 2 minuten inspecteert,... En zijn secretaresse die jullie afspraakjes regelt.

Met dank aan onze gastblogger

3 opmerkingen:

 1. Of nog beter .. afspreken en dan een uurtje voor 'aanvang' een sms-je krijgen dat ie vandaag toch moest werken en dat hij het die avond niet zal halen!?

  Ik ken er eentje die richting Mars is aan 't gaan!?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep! Da's ook een van de symptomen...

  Het grote probleem is wel dat die dingen soms écht kunnen gebeuren. Maar als je dan geen berg verontschuldigingen en smeekbedes krijgt dan weet je hoe laat het is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie het zo: als mij/haar/hem zulks méér dan eens gebeurt, en ik/zij/hij blijft aan die persoon hangen, dan valt er kennelijk iets te halen. Wellicht een soort masochisme? gokspel? We kopen toch ook voor miljoenen aan loten elke jaar? De kans om iets te krijgen is miniem. Dat 'weten' we. Maarja, dat kleine kansje hè. Schijnen veel mensen leuker te vinden dan die tien, 25 of wat kost zo'n lot tegenwoordig, in een saai potje te doen. Zomaar een knuppeltje in het hok der hoenders.

  BeantwoordenVerwijderen