Geef eens een compliment

donderdag 1 maart 2012 Lies 7 Opmerkingen

Vandaag is het nationale complimentendag. Ik vind dat een goed idee, want het laat mensen er eens bij stilstaan hoe belangrijk het is om dingen te verwoorden die je apprecieert. Ik betrap er mezelf ook wel eens op bij anderen de loftrompet te schallen over mijn vrienden, maar het veel minder vaak tegen de mensen in kwestie te zeggen.

Bij deze dus een publiek compliment voor al mijn fantastische vrienden die hier meelezen en die elk op hun manier mijn leven een beetje mooier, boeiender, spannender, leuker, rijker, ... maken.

En natuurlijk een bijzonder compliment voor al mijn mede-suikerlozen die nu al meer dan een week aan zoetigheden weerstaan. Bij sommigen met ups en downs, maar alleen al het feit dat ze de uitdaging aangaan en hard hun best doen, verdient een compliment.

7 opmerkingen:

 1. Bedankt voor deze blog en alle leuke en interessante artikels die er verschijnen! Ik ben dan wel geen single meer, maar ik kom hier toch nog graag lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd! :-) Schoon stukje! :-) Keep going that way (suikerloos
  of niet ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de appreciatie, Nachtbraker en Vlinderke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een compliment kan wel goed doen, vandaar (hoewel ik hier voor de 1ste keer kom kijken) een compliment voor deze blog. (Wel opletten, want "complimenten" kan ook een andere betekenis hebben.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Corvus: leuk dat je eerste bezoek aan deze blog is meegevallen en bedankt voor het compliment

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij deze een compliment voor Lies, die deze prachtige blog uit de grond heeft gestampt, die een vat vol goede ideeën is, en die een super vriendin is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Esmeralda: bedankt voor al die mooie complimenten. Mijn dag is nu al goed. De hemel zij geprezen dat onze paden dankzij deze blog elkaar een goed jaar geleden gekruist hebben en dat we onze wilde ideeën nu vaak samen in daden kunnen omzetten! Bedankt voor de mooie reizen samen, de lekkere confituur, de interessante boeken, de komijn die ik nu ook bij mijn brood doe, ons vele geschaterlach, de toffe mails over en weer, ... Ik wens iedereen een vriendin toe zoals jij er een bent voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen