400

vrijdag 18 januari 2013 Lies 4 Opmerkingen

Hip, hip, hoera. Blogger vertelt mij dat dit bericht 400 is. Laat de champagneflessen maar knallen! Ik hef graag het (helaas virtuele) glas op al de leuke mensen die ik via deze blog heb leren kennen en op al de ongetwijfeld sympathieke lezers die ik hopelijk ooit ook nog eens in het echt zal ontmoeten.

400 stukjes, ik kan het bijna niet geloven. Toen we er ooit met z'n drieën aan begonnen, hadden we eerlijk gezegd nooit gedacht dat deze blog zo'n lang leven zou leiden.

Dit gezegd zijnde, om deze blog ook in de toekomst te blijven vullen met hopelijk geapprecieerd leesvoer voor de steeds aangroeiende single-community is versterking heel welkom. Zie jij het zitten om mee te bloggen? Stuur dan een mailtje naar oponseentje@gmail.com.

Elke blogger bepaalt zelf hoe vaak hij/zij een stukje schrijft. 1 keer per jaar, maand, week of per dag (en voor de echte enthousiastelingen zelfs per uur), alles kan. Is een eigen Blogger-account (zodat je zelf stukjes kan posten op onze groepsblog) niets voor jou, dan kan je ons natuurlijk ook altijd een stukje mailen als je de inspiratie voelt opborrelen. Vrijheid blijheid dus. Precies zoals singles het graag willen.4 opmerkingen:

 1. Hip hip!! Op naar de 500 :-) Maar waarom enkel een virtueel glas heffen? Ik had nu écht gedacht dat je alle medewerkers van deze blog eens ging trakteren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Nachtbraker: ik zou het logischer vinden als de lezers van deze blog de redacteurs op champagne zouden trakteren. Gratis lectuur, ruim 3 jaar lang, verdient dat niet de hoogste graad van dankbaarheid ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een beetje laat
  maar
  een welgemeende santé!

  ... en als we (na het lezen van het stukje "cadeau") nu es met z'n allen samenlegden voor een kratje champers?
  ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen