Gezocht: coördinator

maandag 1 april 2013 Lies 5 Opmerkingen

Een groepsblog voor singles in de ether houden, het is niet altijd eenvoudig. Bloggers komen en gaan. Dat komen heeft te maken met groot enthousiasme voor dit initiatief, het gaan met nog groter enthousiasme voor het nieuwe lief of voor andere projecten.

Toch krijgen we regelmatig te horen dat mensen veel hebben aan deze blog en het jammer zouden vinden als die er niet meer zou zijn.

Zo kwamen we op het idee om subsidies aan te vragen bij de Koning Boudewijnstichting. Wie niet waagt, niet wint, zo dachten we. Onze blog viel mooi binnen de doelstellingen van een van hun projectoproepen: mensen dichter bij elkaar brengen, empowerment van de single, meer begrip opwekken voor de specifieke situatie van de single, bijdragen tot meer verbondenheid in de samenleving. Ettelijke projectpagina's en contacten met de Koning Boudewijnstichting later kunnen we jullie goed nieuws brengen. We krijgen een budget dat volstaat om een deeltijdse coördinator aan te werven gedurende een jaar.

De bedoeling is dat die deze blog verder uitbouwt. Bijkomende bloggers zoeken, activiteiten organiseren, de blog meer bekendheid geven, ... De taakomschrijving is bijzonder boeiend, de werkuren zijn flexibel en je mag van thuis uit werken (wij hebben namelijk geen kantoor).

Mocht jij interesse hebben, schreeuw dan je enthousiasme hieronder vandaag nog uit en stuur ons een mailtje (oponseentje@gmail.com).

5 opmerkingen:

 1. Wauw! Klinkt super! Ik wens jullie veel succes hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat, goed gedaan! En veel succes ermee!
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Vlinderke: jij krijgt de prijs voor de meest kritische lezer van de dag. We dachten aan een visje.

  @Hilde en Smiley: wegens jullie enthousiasme zien wij in elk van jullie een goede coördinator. Gezien geld niet gelukkig maakt, zijn we ervan overtuigd dat jullie dit ook graag onbezoldigd zullen doen. 'Coördinator bij Op Ons Eentje', dat staat heel goed op een cv.

  @alle anderen: wie thuis is in subsidie-aanvragen en voor ons een projectaanvraag wil indienen, laat eens iets van je horen.
  Is dat je ding niet, dan hebben we nog (weliswaar onbezoldigde) vacatures voor een coördinator en redacteurs. De voldoening die je ervoor in de plaats gaat krijgen, die is onbetaalbaar :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor mij is 't goe, graag de schoonste vis uit de vijver! ;-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen