Eerste eenspersoonsrestaurant opent de deuren

donderdag 20 juni 2013 Gastblogger 4 Opmerkingen

In Amsterdam opent binnenkort het eenspersoonsrestaurant 'Eenmaal'.

Gedurende drie dagen kunnen mensen er eten 'in hun uppie'. Je vindt er alleen tafeltjes voor een. Hiermee willen de initiatiefnemers laten zien dat in je eentje eten af en toe heel prettig kan zijn.

Je leest er meer over in dit artikel.

Met dank aan onze gastblogster

4 opmerkingen:

 1. Ik weet eigenlijk niet of dit me zo zou aanspreken. Ik stel me dan voor dat iedereen daar alleen aan zijn tafeltje zit te eten en in stilte (of erger nog, tokkelend op de smartphone) naar zijn bord zit te staren :-) Ik vind het eigenlijk niet erg om op mijn eentje te zitten eten tussen koppels of groepen van mensen. Zolang ik maar een rustig plekje heb en mij op mijn gemak voel, is het voor mij ok...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit spreekt mij ook niet aan. Geef mij maar een restaurant met lange aanschuiftafels waar iedereen gewoon aanschuift.

  Alleen eten vind ik nu niet bepaald het leukste aspect aan single zijn. Met een goede babbel erbij wordt eten nog zo leuk. Dus waarom zou ik dan een restaurant opzoeken waar je alleen moet zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat je dan eerder de stap zal zetten om bij iemand aan te schuiven omdat iedereen er alleen zit. Dan is de drempel minder groot volgens mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met uitsluitend tafels voor één persoon lukt dat uiteraard niet :( Had het artikel nog niet geopend... Geen goei idee dan!

  BeantwoordenVerwijderen