Gebakken komkommer

maandag 12 augustus 2013 Lies 3 Opmerkingen

Vanwege de komkommertijd graag een komkommertip.

Doe je er dagen over om een hele komkommer op je eentje op te krijgen? Probeer dan eens gebakken komkommer.

Gewoon (een deel van) je komkommer schillen, in stukjes snijden en in de pan bakken (met wat peper, zout en dille erop). En dan maar smullen, want gebakken komkommer is verrassend lekker. Ik vind hem gebakken zelfs smakelijker dan rauw. En het is nog light ook (tenzij je de komkommers natuurlijk in een hele plas olie bakt).

3 opmerkingen:

  1. Ah, bedankt voor de tip! Komkommers at ik nooit eerder gebakken :-) Eens proberen de volgende keer...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had ik nog nooit van gehoord. Zaterdag eens een marktje doen sé :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad héél lekker, kan gemakkelijk onder rijst en met kerstomaatjes en dan lauwe vinaigrette met gebakken spekjes !

    BeantwoordenVerwijderen