Boekendate 4 (deel 4)

woensdag 23 oktober 2013 Gastblogger 3 Opmerkingen

Natuurlijkis geen enkele formule of alternatief ooit perfect, iets wat wij mensen als conditie alleen maar te aanvaarden hebben, graag ofte niet graag.
Leentje die had deze keer het belletje waarmee ze tijdens de eerste date de tête-à-tête’s abrupt onderbrak thuis gelaten en daardoor viel het onvermijdelijk op wie veel en wie minder kon of wou het woord voeren. Alles wat in groep gedaan wordt vraagt om een bepaalde wederzijds respect, discipline en inschikkelijkheid opdat het verloop sereen zou zijn en iedereen aan bod komt.
Al is het zeker dat er niemand naar huis gegaan is en zich in dat opzicht tekort gedaan voelde.

De boekendate is voor mij een blijver, en met spijt moest ik al één aflevering verstek laten gaan…

Ook al was het academische kwartiertje intussen bijna een halfuurtje geworden, vrijdagavond waren we er nog maar met zijn drieën om kwart voor acht, was eventjes wenkbrauwengefrons onder elkaar -… en ook al is het spoeden om na het werk nog over huis te gaan (‘erst das fressen… etc.’) om toch op tijd aan tafel aan te schuiven.

Daarom de volgende oproep aan iedereen die dit leest : boekenwurmen leven niet van bloed… maar vers bloed is toch heel welkom op de volgende boekendate.

Aankondiging daarvan wordt zoals gewoonlijk te gepasten tijde meegedeeld. Dus hou deze blog in de gaten!

Met dank aan onze gastblogger. Ook jij kan mee bepalen welke onderwerpen er hier aan bod komen door je stukje te mailen naar oponseentje@gmail.com.

3 opmerkingen:

  1. Op zich lijkt het me wel leuk concept en ik lees graag boeken, maar kom er de laatste tijd niet meer toe... als een pseudo-boekenworm ook welkom is wil ik het zeker overwegen :) Al was het maar om goeie tips te krijgen en terug aan het lezen te geraken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik mag dan al geen 'vers bloed' zijn (want aanwezig op de eerste boekendate), maar als de volgende keer de datum wel past voor mij, dan maak ik graag een come-back.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was aanwezig op de eerste twee boekdates en vond de tweede beduidend leuker, speeddating is zo mijn ding niet... Misschien lukt het nog eens om erbij te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen