Zijn er badmintonliefhebbers in de zaal?

zaterdag 9 november 2013 Gastblogger 10 Opmerkingen

Het lijkt mij wel leuk om met wat mensen samen te gaan badmintonnen. Dat is heel laagdrempelig qua sport. Quasi iedereen kan wel op een pluimpje slaan en als er dubbel gespeeld wordt, blijft ook het loopwerk behoorlijk beperkt... en 4 mensen zijn daar al voldoende voor.

Ik wil gerust kijken voor een locatie in of dichtbij Gent en ik zou dat het liefst op een maandag- of dinsdagavond doen. Aan de mensen die het zouden willen, kan ik ook gerust wat uitleg geven over hoe je een racket vasthoudt voor een forehand/backhand/service, wat de regels zijn en de basistactiek bij (gemengd) dubbel.

Voor we het concreet maken, zou ik wel graag weten of er enkele mensen geïnteresseerd zijn.

Simon

10 opmerkingen:

 1. Ik ben kandidaat.

  Als er mensen zijn die ook mee willen badmintonnen, kunnen ze ook mailen naar oponseentje@gmail.com. De mails worden dan doorgestuurd naar de organisator.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik woon een beetje te ver, maar mooi initiatief! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik heb in mijn tienerjaren nog competitie gespeeld, maar speel nu nog enkel recreatief. Als de locatie en tijdstip lukt, wil ik gerust wel eens afkomen! Altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn er ook nog een paar mannen geïnteresseerd? Kwestie van een gemengd publiek te hebben (omdat gemengd dubbel nu eenmaal leuker dan heren dubbel of dames dubbel). ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Simon: Of omdat je al die vrouwelijke sportiviteit niet alleen de baas zou kunnen... ? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Els: You wish! ;-) Je mag zelf trouwens ook afkomen hoor, dan zijn we met 4 vrouwen en 2 mannen. (Er heeft nog iemand via mail gereageerd.) In je blogprofiel staat Oost-Vlaanderen, dus dat is alvast haalbaar :-)

  @Veerle: Stuur je eens je mailadres door naar oponseentje? Kwestie dat we het concreet kunnen maken. We zijn tenslotte al met 5.

  ...en wie weet zorgt Els voor een even aantal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ simon: veerle_1981[at]yahoo.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als tijdstip lukt zie ik dit ook zitten, badminton heeft mij altijd geboeid laten we zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ondertussen zijn we met 6 kandidaten. (Netjes verdeeld: 3 mannen, 3 vrouwen.) Nog twee liefhebbers om aan een tweede dubbelspel te raken? Ter info: we zijn aan het kijken om een datum vast te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen