Spelletjesnamiddag - Op naar meer!

woensdag 15 januari 2014 Esben 2 Opmerkingen

Een tijdje terug hadden we hier een spelletjesnamiddag gelanceerd, in Gent. De reacties waren talrijk en de opkomst was groot, dit kon alleen maar uitdraaien op een fijne namiddag.

En dat werd het ook! Het zat om 14 uur goed vol in De Loge en met ons 15-tal hadden we enkele tafels in een knusse hoek. De combinatie van 'veel soorten spelletjes' met 'een fijne bende spelers' had een heel gezellige namiddag als resultaat. Wetende dat slechts enkelen elkaar al kenden, was het knap hoe de sfeer er meteen in zat... en hoe! Er werd uitgelegd, gevraagd, geprobeerd, gelachen, geteld, enz. Nog nooit iemand zo content gezien met dat hij/zij wormen had, er klonken kreten als 'Set!' of 'Ai nee toch ni' en 'Uno!' of 'Ja, pakt er maar 7 bij!', er werd gekoloniseerd, falende strategieën geprobeerd, blokjes afgepakt en teruggepakt, enz enz.

De tijd vloog voorbij en rond 19u werden de spelletjes al weer opgeborgen. Met een kleiner groepje van zeven werden enkele resto's gecontroleerd op een vrije tafel en in Savarin hadden we prijs. Lekker gegeten en de avond afgerond met fijne uiteenlopende babbels.

Iedereen vond het een heel plezante dag en kijkt al uit naar een vervolg!

En nu net dat vervolg, wordt hierbij gelanceerd: wie zin heeft om eens zo'n supercoole, keiplezante, bangelijke, vree wijze spelletjesnamiddag mee te beleven, rond 14u ergens in Gent, kan dit aangeven in deze Doodle. Gelieve dit te doen vóór 31 januari, dan wordt gekeken welke datum het meest succes heeft en worden de details (waar) op deze blog gezet.

Of het nu je eerste keer is of niet, kom maar af!

Els, Eef, Esben.

2 opmerkingen:

  1. Locatievoorstel: Outpost. Daar hebben ze toch al een uitgebreide voorraad spelletjes liggen.

    http://www.outpost.be/website/index.php?option=com_content&view=article&id=26&Itemid=49

    Frederik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merci, we nemen dit zeker in overweging (voor deze of een volgende editie)!

    BeantwoordenVerwijderen