Uitnodiging: pop-upleesclub BrazzaBoek

woensdag 8 januari 2014 Gastblogger 0 Opmerkingen

We hadden het hier al meermaals over de boekdates bij Brazza Café. Nu is er een nieuw initiatief: de pop-upleesclub.

Altijd al lid willen worden van een leesclub, maar een agenda boordevol deadlines hield u tegen? Dan is de pop-upleesclub in Brazza Café iets voor u. Deze eenmalige leesclub zet op donderdagavond 16 januari 2014 zijn tanden in Het diner (2009) van Herman Koch. Om nadien op te gaan in rook. En af en toe nog eens te verschijnen, enkel voor wie goesting en tijd heeft.

In Het diner gaan twee echtparen een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen, die samen iets vreselijks hebben uitgehaald. De toekomst staat op het spel en het verleden zit mee aan tafel in deze roman op de leest geschoeid van een Griekse tragedie.

Wanneer? Donderdag 16 januari 2014, 19.30 u.

Waar? Brazza Café, Koningin Maria Hendrikaplein 66, 9000 Gent. Je kan in deze brasserie ook aperitieven en een hapje of een snack eten. De keuken blijft die avond open tot 19 u.

Hoe? Alle deelnemers lezen vooraf Het diner (Herman Koch, 301 p.). Ook het bekijken van de verfilming, die nu in de bioscoop draait, kan interessant zijn.

Inschrijving en meer info? leen.van.hoorde@telenet.be of aan de toog in Brazza Café.

0 reacties: