Spelletjesnamiddag - Alle info voor onze 3e editie

zondag 20 april 2014 Esben 10 Opmerkingen

Zoals eerder gemeld op de blog (hierzo), zal onze spelletjesnamiddag van zaterdag 26/4 er iets anders uitzien. Met het mooie weer dat ons blijft verwennen, wagen we een gokje met een buiten-editie. Het doel blijft hetzelfde: een fijne namiddag in leuk gezelschap met spelletjes als middel.

We voorzien 2 locaties, aangezien je nooit weet in dit landje qua weer: ofwel het Baudelopark met droog mooi weer, ofwel het café in de Vooruit indien het nogal fris of nat weer wordt. Bekijk deze blog op zaterdagmorgen, tegen dan is het duidelijk welke locatie het wordt en zullen we een laatste update posten (uiteraard hopen we op zon).

Wij brengen al enkele spelletjes mee, net zoals op de vorige edities. Voor deze buiten-editie voorzien we Kubb en petanque gerief, maar breng gerust zelf ook iets mee (extra petanque of badmintonraketten, of een fijn gezelschapspelletje). Denk ook aan je innerlijke mens indien het buiten doorgaat (drank, fruit, ...).

Deze keer geen Doodle, maar het zou fijn zijn mocht je hieronder in een kommentaar melden dat je erbij zal zijn zodat we een idee hebben van de opkomst.

Geniet van het verlengde Paasweekend en hopelijk tot komende zaterdag 26 april, wij kijken er alvast naar uit!

Els, Eef, Esben.

10 opmerkingen: